Одіозному екс-регіоналу Башкаленку дали землю у Луцьку

4
1
Одіозному екс-регіоналу Башкаленку дали землю у Луцьку
Депутати Луцької міської ради погодились поновити договір оренди землі підприємству, яке належить колишньому волинському губернаторові Олександрові Башкаленку та його дружині.

Про це стало відомо 4 грудня під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, через це питання у сесійній залі зчинився скандал. Так, на другому пленарному засіданні голова земельної комісії, позафракційний депутат Євгеній Ткачук запропонував знову внести в порядок денний питання «Про поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на м-ні Привокзальному, 1 (площею 0,2079 га)».

Це питання обранці громади вже розглядали під час першого пленарного засідання, яке відбулось 29 листопада. Тоді воно не набрало необхідну для ухвалення кількість голосів навіть після кількох повторних голосувань.

За словами багатьох депутатів, повторне внесення цього питання – порушення регламенту.

Під час обговорення дійшло навіть до особистих образ. Зокрема, Євгеній Ткачук порадив колезі Аллі Надточій «йти в курятник».
Врешті, після кількох перерв, депутати все ж внесли питання у порядок денний та проголосували за нього. «За» виступили 22 обранці – члени проукропівської більшості.

Павло Данильчук («Народний контроль») переконаний, що таким чином посадовці і депутати з укропівської більшості намагаються догодити колишньому губернатору Олександрові Башкаленку, який натомість допоміг їм у ТВК.

Нагадаємо, у Луцьку ініціативна група намагалась відкликати п’ятьох депутатів міської ради, які є членами нової більшості: позафракційних Євгенія Ткачука та Олександра Козлюка, членів фракції «Радикальної партії Олега Ляшка» Аркадія Соломатіна, Сергія Булу та Костянтина Петрочука. На заваді цьому стало рішення тервиборчкому, члени якого спершу саботували засідання, а тоді – проголосували за припинення процедури відкликання. Серед членів ТВК, які зупинили відкликання, зокрема, були представники «Опозиційного блоку», який очолює Олександр Башкаленко.

Щодо ринку, то засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є екс-голова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекає на своїх?
Відповісти
під приватним майном треба ще заставллять платити за землю а вони ще не голосують хай би не голосували.фірмі було б дешевше. треба читати закони
Відповісти
Йому місце на нарах треба виділити,або в гаразджі ...
Відповісти
Крематорій дешевше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні