«Не хочу, щоб хтось мав змогу знімати та слухати моїх рідних», - Вусенко про затримання «Варти порядку»

7
4
«Не хочу, щоб хтось мав змогу знімати та слухати моїх рідних», - Вусенко про затримання «Варти порядку»
Юлія Вусенко вважає, що затримання членів «Варти порядку» проведене в першу чергу для безпеки жителів міста.

Про це керівник Волинської облорганізації партії «Самопоміч» заявила в коментарі виданню «Волинь24».

Нагадаємо, 8-го серпня у Луцьку СБУ затримала керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара.

«У першу чергу – це безпека. Моя, моїх дітей і мешканців міста. Я не хочу в 2017-му році проживати у місті, де люди собі дозволяють користуватися спецзасобами і тримати величезну кількість озброєння.
Як і кожен лучанин, громадянин своєї країни, поважаю законодавство і знаю, що є поліція, яка повинна забезпечувати правопорядок», - наголошує Юлія Вусенко.

За словами Юлії Вусенко, громадські формування аж ніяк не можуть заміняти функції правоохоронних структур у місті і в країні. Ті, хто нині заявляє про переслідування, вважає вона, мали б усвідомити суть поняття «правова держава».

«Переконана: в жодній іншій країні світу такі випадки трактувалися б не інакше, як діяльність злочинних угрупувань. Я не хочу, щоб сьогодні хтось мав змогу перевіряти, знімати, слухати моїх друзів, моїх знайомих, моїх батьків. Це – ненормально.

Багато хто каже про «політичне замовлення» і так далі… Повірте, якби за вами так їздили автомобілі, як за мною, то, думаю, мало кому б це сподобалося. Це були очевидні речі і зрозумілі всім та кожному. Для чого вони робилися? Напевне, для тиску, для якогось залякування, для втручання в особисте життя», - зазначає керівник фракції Луцької міської ради.

Нагадаємо, з офісу "Варти порядку" вилучили зброю, плани адмінбудівель та техзасоби для стеження.

Необхідності у такій кількості засобів стеження для громадського формування – жодної на сьогодні, зазначає Вусенко. Тому – про будь-які інші потреби, як власні інтереси годі й говорити.

«Нині у міській раді кажуть: він (Олександр Тиводар, - авт.) прийшов на допомогу, коли потрібно було. Так я теж готова прийти на допомогу місту, коли потрібно. Тільки чому в нього стільки озброєння і стільки такої техніки? Нині всі говорять про Тиводара, тому що саме його затримали. Але насправді, для мене не принципово, чи це Олександр Тиводар порушив закон, чи хтось інший. Це недопустимо і за це треба нести відповідальність. Якщо буде доведено судом, що були вчинені дії, які суперечать закону», - переконана Юлія Вусенко.

10 серпня Олександра Тиводара доставили до суду каретою швидкої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага я також переживаю шоби мою бабцю хтось не підслухав
Відповісти
ЦИРК на ДРОТІ ! Переляк --памперси засунув ?
Відповісти
а як же нац.дружини? тоже не тра? чи хай би були поки?
Відповісти
Пані Юлія права на 100 відсотків. Т.з. Варта порядку дійсно є злочинним угрупуванням для охорони і силового забезпечення Палиці і його псевдопартіі. А за незаконне прослуховування і стеження має бути кримінальна відповідальність. Не говорячи уже за збереження зброї і боєприпасів. Тому Укропам разом з їхнім брехливим Аверсом потрібно закрити роти і мовчати
Відповісти
Перші Ваші слова шановна Я і МОЯ СІМЯ, і тільки потім громада міста, та громада вам далеко в одному місці! Ті хто не бере участі в політичних ігрищах то за ними, і не слідкують і нікого вони не бояться. От цацу зацепили, нудить громаду від Вас шановна. Озлоблюєте людей проти себе...
Відповісти
Шановна пані Юлія... В наш час, коли люди вашого формату декламують великі досягнення в розвитку держави, рідного міста а в реаліях трішки інше, постає питання чи не можуть владні люди використовувати адмінресурс відносно людей, які в свій час підставили плече рідному місту, коли Вас навіть не було, напевне чекали щоб вчано випригнути на бронівічьок, чи готовим віддати своє життя на сході. Я гадаю у Вас такі відчуття виникають тоді коли ви ніготь ламаєте... Вибачте, але це моя думка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні