--> Протитанкові міни і плани захоплення адмінбудівель: Стало відомо, що знайшли в офісі «Варти порядку» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Протитанкові міни і плани захоплення адмінбудівель: Стало відомо, що знайшли в офісі «Варти порядку»

14
3
Протитанкові міни і плани захоплення адмінбудівель: Стало відомо, що знайшли в офісі «Варти порядку»
У ході обшуків офісу "Варти порядку" вилучили зброю, засоби для стеження та плани захоплення.

У вівторок, 8 серпня 2017 року, Управління служби безпеки у Волинській області провело 14 обшуків у представників громадського формування "Варта порядку", пише "Конкурент".

Було затримано 5 осіб, в тому числі керівника громадського формування Олександра Тиводара.

Як повідомляють джерела "Конкуренту", в ході обшуків вилучено засоби негласного зняття інформації та зброю, зокрема: автомати, гранати, протитанкові міни. Також джерела стверджують, що при обшуку в офісі "Варти порядку" знайдено детальні плани захоплення адмінбудівель Волинської області.

Незабаром суд визначиться із запобіжним заходом для затриманих.

Нагадаємо, прокуратура Волинської області повідомила, що затримання представників "Варти порядку" відбувалося через підозру в незаконному стеженні, зборі та використання у власних цілях та на замовлення третіх осіб конфіденційної інформації про особисте життя громадян, у тому числі публічних осіб в регіоні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Балабеника і Клеванського теж були - громадські формування
Відповісти
А як камерою такого розміру можна шпигувати? Завжди думала, що це щось непомітне має бути. У нас на роботі схожі :)
"План захоплення будівель" - це ще прикольніше. Яких?ОДА? Міськради? :) :) Якраз він туди без проблем заходив і без планів.
Відповісти
и! и! и! а танка і бтр-а там не було часом?
Відповісти
Якщо добре пошукати то можна і таке знайти! З зони АТО ці "вояки" багато чого понавозили!!!
Відповісти
Все це барахло навчальне! Не тримайте людей за лохів!
Відповісти
Йдіть коментувати на ВН або Аверсу інтерв'ю дайте :)))
Відповісти
А на планах адмінбудівель так і написано " план ЗАХОПЛЕННЯ"??)) Хто в 2014 році ті будівлі охороняв, коли міліція поховалась?? Може активісти?? То через те що Варта охороняла, в нас погромів не було!! Шось всі швиденько забули про ті часи!!! А тепер "герої" повилазили брудом обливати!
Відповісти
Яка варта? Від яких погромів. Варту у кінці 2014 палиця реанімував, коли зрозумів що чесно вибори не виграє, і треба армія тітушок
Відповісти
А чому ж речник варти нічого не пише, не виправдовує своїх шакалів? Чи йому ще не написали? Не має часу, підглядає в спальню Юлі Вусенко?
Відповісти
Там ще спілку афганців потрусити не завадило б, там ще теж "вояки" ті і тісно з "вартою" співпрацюють і майже все теж саме і в них і діяльність така сама!!!
Відповісти
І для кого цікаво ця чергова " показуха "? Хто в таке повірить !
Відповісти
понтов а вийшов пшик
Відповісти
Не тримайте громадян за лохів, ви, тролики !!!. ГО "Варта порядку" у незаконний спосіб за допомогою спецзасобів збирала інформацію про чиновників, суддів, бізнесменів, яка потім, в тому числі,і і використовуючи ТРК "Аверс", благо "ПАПА" у них один, подавалася абсолютно у перекрученому вигляді для досягнення своїх меркантильних інтересів. Намагаюсь це донести до читача, одак на всіх інтернет сайтах ці коментарі не пропускають. От вам і незалежність та відкритість засобів масової інформації!!!. Гидко це все!!!.
Відповісти
подивився на коментарі - майже всі ржуть, з такими темпами доржемось, друзі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні