--> Відбувся перший суд у справі Мігаса, який п'яним збив ліцеїста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відбувся перший суд у справі Мігаса, який п'яним збив ліцеїста

2
2
Відбувся перший суд у справі Мігаса, який п'яним збив ліцеїста
Відбулось підготовче засідання у справі луцького бізнесмена Володимира Мігаса, який на початку грудня минулого року напідпитку збив 16-річного юнака Влада Андрушківа.

Судове засідання відбулось у четвер, 2 лютого.

Зауважимо, Володимиру Мігасу інкримінують частину 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі до восьми років та позбавлення права кермування транспортом на три роки.

Суддею у справі став голова Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський.

Під час судового засідання прокурор озвучив клопотання, в якому йдеться про продовження обов’язків, покладених на винуватця ДТП у грудні.

Зокрема, тоді слідчий суддя Ігор Ясельський визначив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу у розмірі 275 600 гривень.

Невдовзі після першого суду Мігас вніс заставу і вийшов на волю.

Відтак, його зобов’язали прибувати за викликом до суду, не відлучатись з Липин і Луцька, де він живе та працює, повідомляти про зміну місця проживання і роботи, не відвідувати розважальні заклади та заклади громадського харчування, в яких продають алкоголь, здати паспорт для виїзду закордон та інші документи, які дають таке право, а також носити засіб контролю.

У своєму клопотанні прокурор нагадав, що Володимир Мігас обвинувачується у скоєнні тяжкого злочину у стані сп’яніння щодо неповнолітнього, якого залишив у небезпеці і зник з місця злочину.

Відтак, прокурор попросив і надалі залишати в силі усі ці обов’язки, а також продовжити термін заборони на кермування транспортом, аби запобігти іншим правопорушенням.

Адвокат обвинуваченого Максим Мохнюк натомість попросив додати до переліку місць, в яких може бувати його підзахисний, Горохівський район, адже там також є приміщення підприємства «Олдем», директором якого є Мігас.

Зауважимо, раніше Володимира Мігаса захищав адвокат Віктор Жемеля.
Зрештою, суддя Михайло Квятковський підтримав клопотання прокурора, відхилив прохання адвоката і призначив наступне судове засідання на 14:30 9 лютого.

На судовому засіданні також був присутній батько Влада Андрушківа Володимир.

Нагадаємо, 8 грудня Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку на великій швидкості збив юнака. З місця події він намагався втекти. Свідки ДТП застали її винуватця в машині зі спущеними штанами та супутницею. Навіть через дві години після аварії в його крові виявили 3,05 проміле алкоголю.

Постраждалий Влад Андрушків довгий час перебував у комі. Нещодавно хлопець таки вийшов з коми, однак, зі слів лікарів, фактично залишається без свідомості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розвалюють справу...Хлопця жаль
Відповісти
Звідки такі висновки? Чи це чергове га*нометання?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні