Луцького бізнесмена Мігаса, який п’яним збив дитину, відпустили під заставу

13
-13
Луцького бізнесмена Мігаса, який п’яним збив дитину, відпустили під заставу
Бізнесмена Володимира Мігаса, який на переході збив хлопчика, будучи за кермом напідпитку та зі спущеними штанами, відпустили під грошову заставу.

Таку інформацію ввечері 12 грудня підвердив черговий Луцького міськвідділку поліції.

Нагадаємо, рішенням суду горе-водія залишили під вартою на два місяці з можливістю внести заставу розміром 275 600 гривень.

Крім того, під час суду стало відомо, що підозрюваний має дві діючі візи та вісім разів бував закордоном. Адвокат Віктор Жемеля зауважив, що підзахисний здав паспорти (внутрішній і закрдонний) слідчому, проте прокурор Володимир Бущак висловив підозру, що у Мігаса може бути два закордонні паспорти.

Нагадаємо, 8 грудня на вулиці Дубнівській у Луцьку водій Володимир Мігас, що був за кермом у нетверезом стані, збив 16-літнього Владислава Андрушківа. Хлопець перебуває у реанімації у важкому стані. Водій же намагався втекти з місця аварії. У його крові виявилося більше 3-х проміле алкоголю.

Дивитися відео жахливого ДТП на Дубнівській за участю Володимира Мігаса.

Крім того, стало відомо, що Володимира Мігаса вже затримували за кермування в нетверезому стані 25 травня цього року. Справу розглядав той самий суддя Ігор Ясельський, який знову відпустив водія-п'яничку, щоправда, цього разу - під заставу грошей.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суддю на мило!!!!!!! От дибільство!!
Відповісти
Я ж писав що вийде
Відповісти
Тож всім було відомо та оприлюднено суму застави, от він і сплатив її
Відповісти
Його випустили після внесення застави і одягнули електронній браслет.Зараз триває слідство і післся якого буде винесено остаточний вирок. Чого ви бісетесь? Суддя тут ні при чому, такі закони внас
Відповісти
От вам і питання ціни життя молодого хлопця!!
Відповісти
чого і слідувало очікувати!навіть і сумніву не було,що так воно і буде
Відповісти
Люди!! Активісти піаряться, а ви зжераєте один одного!!!! Головне питання того вчинив аварію-зробити все щоб хлопець вижив. якби він сидів, то кому було б легше? Хай іде помагає сім'і потерпілого!!! Більше ніж впевнена, він сам себе картає за цю подію. А батьки, взагалі не розумні, відмовляються від допомоги, одночасно пишучи реквізити для збору коштів. Де логіка!
Відповісти
а як що він наступного разу зіб*є вас ?
Відповісти
Цікаво, чи такою б самою була Ваша позиція, не дай Боже, будучи на місці тих нещасних батьків?!
Відповісти
Растрєлять. Тоді іншим неповадно буде, і алкоголіків за кермом поменшає.

Я вже не вірю, що в цій державі щось інше порядок може навести
Відповісти
Мігас себе картає а штани не підтягнув. Якщо щиро хоче допо могти своій жертві' нехай зробить це анонімно" реквізити для збору коштів є. Пишу щиро нікого не зжераю не піарюсь я не рука кремля
Відповісти
Від бога грошима не відкупишся.
Відповісти
Поки не буде смертної кари для чинуш і всяких диб.лів, у яких від вседозволеності зїхав дах, не жити нам як люди. На референдум питання про відновлення смертної кари.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні