Це натяк на те, що громаді не подобається, як ви працюєте, - Палиця про реакцію на звіт Гунчика

4
0
Це натяк на те, що громаді не подобається, як ви працюєте, - Палиця про реакцію на звіт Гунчика
Майже дві години у сесійному залі обласної ради обговорювали звіт Володимира Гунчика, щоб врешті-решт не підтримати його голосуванням.

Про це стало відомо 2 лютого під час сесії Волинської обласної ради.

В порядку денному сьогоднішньої сесії – звіт голови облдержадміністрації Володимира Гунчика. Його слухали близько 30 хвилин, вдвічі довше – обговорювали і «валили» губернатора запитаннями.

Нагадаємо, про необхідність звіту Володимира Гунчика заговорили ще наприкінці минулого року. Тоді Гунчика зобов’язали прозвітуватись 21 грудня через неосвоєні бюджетні кошти, інакше погрожували висловленням недовіри. Голова ОДА розцінив це як тиск, адже часу на підготовку дали дуже мало.

Зрештою, «доленосну» сесію перенесли на 2 лютого.

Відтак, сьогодні губернатор більше 30 хвилин розповідав, що зробив за рік він та уся ОДА.

Йшлося у промові про соціальний захист сиріт, переселенців, чорнобильців, ветеранів АТО, про придбання житла. Також згадав він про створення Центру реабілітації на базі обласного госпіталю інвалідів війни та про ремонт дороги «Луцьк-Львів» за кошти митниці тощо.

Як згодом зауважив депутат Анатолій Вітів, повний звіт голови ОДА розмістився на 88 сторінках.

Після промови посадовця засипали питаннями, а подекуди й просто – претензіями. Зокрема, питали про дорогі шкільні автобуси, проблеми в агропромисловому секторі, об’єднання громад, вирізування лісу, ковельську лікарню залізничників і навіть шкільні туалети.

Врешті, коли суперечки втихомирились, обранці перейшли до голосування і… не підтримали проект рішення під назвою «Про звіт голови Волинської обласної державної адміністрації Гунчика В. П.».

Згодом голова Волиньради Ігор Палиця запевнив, що такі результати голосування – це не висловлення недовіри голови ОДА.

«Це не недовіра, це не незадовільна робота. Це просто результат комунікації і натяк на те, що не все подобається громаді області в тому, як ви працюєте», - резюмував очільник депутатського корпусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громада це хто? Групка продажних партейців?
Відповісти
Громаді області в першу чергу не подобається робота голови обласної ради, який у нас більше часу закордоном і не запарює свою голову пролемами області. А піар і торги з продажними - це його!!!!
Відповісти
Цілий рік команда Сільського Ревізора мандрувала по найвіддаленішим куточкам аграрної України, щоб пересвідчитися: село жило, живе та буде жити. Тепер настав час запросити героїв наших ревізій на червону доріжку! Візьміть участь голосуванні та оберіть Село Року 2016! SilskiyRevizor.com
Відповісти
Нехай би ота палиця подивився на себе як він працює,а вже потім когось критикувавби...гунчик хоч на місці сидить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні