Гей, малий, скажи малому: хто насправді відмінив сесію Волиньради?

9
-1
Гей, малий, скажи малому: хто насправді відмінив сесію Волиньради?
Голова Волинської обласної ради каже, що чергову сесію відмінив на прохання голови ОДА, натомість очільник ОДА каже, що все було навпаки.

Про це йдеться у розпорядженні Ігоря Палиці та інтерв’ю з Володимиром Гунчиком.

Нагадаємо, під час позачергової сесії Волинської обласної ради 1 грудня депутати та голова ради Ігор Палиця розкритикували Володимира Гунчика за неосвоєння бюджених коштів.

Передбачалось, що 21 грудня, під час чергової сесії, голова облдержадміністрації прозвітується про виконання бюджету, а депутати дадуть оцінку його роботі. Також від Гунчика вимагали «розглянути доцільність перебування на займаних посадах заступників голови ОДА та керівників структурних підрозділів ОДА, які відповідальні за провальне освоєння коштів обласного бюджету в 2016 році».

В коментарі «Волинь24» Володимир Гунчик зазначав, що не відмовиться від звіту в обласній раді, однак підготовку у дуже стислі терміни він розцінює, як тиск.

Втім, 19 грудня на офіційному сайті Волинської обласної ради з’явилось розпорядження Ігоря Палиці про відміну сесії на підставі звернення облдержадміністрації.

Водночас в інтерв’ю, оприлюдненому на офіційному сайті Волинської ОДА, Володимир Гунчик запевняє, що Ігор Палиця «звернувся до адміністрації з проханням перенести сесію обласної ради на січень місяць 2017-го».

«Я цю пропозицію підтримав і офіційно направив лист в обласну раду, що головна сесія, планова сесія має відбутися в кінці січня. Думаю, що це буде цілком бюджетна сесія, присвячена розгляду і прийняттю бюджету в цілому», - наголосив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На те вони і є жиди,щоб засирати мізки простому люду.
Відповісти
Ці два "очільники" живуть, як гоголівські Іван Іванович з Іваном Нікіфоровичем. Чи ще гірше.
Відповісти
Журналісти! Да ви своїми інтерв'ю, перекручуванням фактів... любого з пантилику зіб'єте і заплутаєте! Зав'язуйте вже на ровному місці "сенсацію" робити!!!
Відповісти
Жірналісти вам слабо написати де Палиця і не посцикувати?
Відповісти
Гей- великий...
Відповісти
Почались великі Женевські канікули до березня. Поплавав і увалив на Канари
Відповісти
уобласній лікарні обов*язковий благодійний внесок 200 грн. в другій - 400. а в онко - 500. А ви погляньте скільки там нещасного народу.лікареві плату окремо назначає сам особисто. ото милосердя - і всі німі раби. не всі!!!
Відповісти
Зараз почнеться викручування рук ! Сесія бюджет не затвердила і все фінансування буде в ручному режимі : голі оклади без необхідних надбавок. І це не дивлячись на попередження про можливі подібні " варіанти ", що зробив Гройсман.
Відповісти
Ну де таке є, щоб людина більше року не ходила на роботу. Звичайного робітника б на наступний день поперли з роботи. А тут чекають як благодать - коли з`явиться пришестя в образі і подобі Палиці. "Страна дураков".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні