Стало відомо, коли судитимуть винуватця страшної ДТП на Дубнівській

10
4
Стало відомо, коли судитимуть винуватця страшної ДТП на Дубнівській
Справу луцького бізнесмена Володимира Мігаса, який на початку грудня на вулиці Дубнівській збив 16-річного ліцеїста Влада Андрушківа і хотів втекти з місця події, до кінця січня направлять до суду.

Про це у коментарі виданню «Волинь24» розповів заступник начальника слідчого управління ГУ Національної поліції в області Максим Новицький.

У зв’язку із резонансом, який викликало ДТП, розслідування із Луцького міськвідділку передали до слідчого управління ГУНП Волинської області.

«Результати судово-медичної експертизи уже є. Причому – обох потерпілих, адже після наїзду на хлопця, водій хотів втекти із місця події і зіштовхнувся з кількома автомобілями. Водій одного з них отримав легкі тілесні пошкодження», – розповів Максим Новицький.

На черзі – результати інженерно-транспортної експертизи. За словами правоохоронця, сумнівів у винуватості Мігаса в слідства немає, адже він сам визнав вину, як і те, що був нетверезим і порушив правила дорожнього руху. Тим не менше, дотримуючись процедури, необхідно, щоб експерти встановили свій висновок, чи було таке порушення і чи міг водій уникнути наїзду.

«Підозра оголошена, підозрюваного взяли під варту, але суд визначив запобіжним заходом грошову заставу. Мігас сплатив 275 тисяч 600 гривень, вчасно з’являється до слідчого. Крім того, до суду його позбавили права керувати транспортним засобом», – розповів правоохоронець.

На запитання, чи немає загрози, що підозрюваний втече закордон, зауважив, що запобіжний захід, визначений судом, не передбачає обмеження перебувати в країні чи місті. Однак, на його думку, сума грошової застави є достатньою, щоб уникнути такої небезпеки.

«Наступного тижня чекаємо результати інженерно-транспортної експертизи, тоді – будемо ознайомлювати підозрюваного із матеріалами справи. Думаю, до 30 січня справу скеруємо до суду», – поділився прогнозами Максим Новицький.

Володимира Мігаса будуть судити за двома статтями: ч.2 ст. 286 – порушення правил безпеки дорожнього руху, яке заподіяло тяжкі тілесні ушкодження та ст. 135 – завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані. До слова, обидва злочини передбачають покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судити, блядь, підараса по всій строгості закону воєнного времєні! Дитина на все життя залишиться інвалідом.
Відповісти
Він не буде інвалідом, я дуже добре знаю свого Влада, потім ніхто й не буде догадуватися, що він потрапляв в таке старше ДТП
Відповісти
саша,а Влад знає,що він твій...? Не піарся дитино-х тебе сміються всі знайомі ....
Відповісти
Строгість закону застосовують до убогого; який вкрав велосипед. Ця потвора отримає або мінімум(в кращому випадку) або звалить в своі турецькі апартаменти.
Відповісти
Ні ще Броди турецькі апартаменти в очі колять то зароби і тоді шось тявкай
Відповісти
Колять в очі ??? Та ні, скалічити ту тварь як він дитину тай нехай розкошує тоді де хоче
Відповісти
Дело не в деньгах, а в ответственности. Расстрелять батеньку к чертовой матери !!!
Відповісти
Хочеться вірити в правосуддя.тим більше що ця людина не покаялась в скоєному
Відповісти
В луцьку правосуддя? В украіні правосуддя? Риторичне питання.
Відповісти
Треба щоб платив гроші хлопцю до кінця життя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні