--> Депутатів Данильчука і Булу викликали на теледвобій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутатів Данильчука і Булу викликали на теледвобій

4
-2
Депутатів Данильчука і Булу викликали на теледвобій
Ключових депутатів скандальної сесії Луцькради запрошують на прямий ефір відомого політичного ток-шоу "Протилежний погляд".

Про це написав продюсер шоу Тарас Шкітер на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Як продюсер суспільно-політичного ток-шоу Протилежний Погляд LIVE запрошую Павла Данильчука і Сергія Булу, ключових осіб конфлікту найскандальнішої сесії за всю історію Луцькради, яка викликала неабиякий суспільний резонанс, у прямий ефір головного на Волині ток-шоу", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе, що варто знати про скандальну сесію Луцькради, або Чого у мерії билися?

Черговий випуск ток-шоу відбудеться 9 березня о 17:30 на телеканалі «Нова Волинь».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Весняний мордобій. РЕПОРТАЖ ЗІ СКАНДАЛЬНОЇ СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ

Нагадаємо, на сесію винесли питання про виділення майже двох гектарів землі під забудову на вулиці Рівненській, 119 для ТОВ "Житловий квартал". Раніше повідомлялося, що підприємство «Житловий квартал» належить людині, близькій до нинішнього заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Директором вказаного товариства є Ришко Мирослав Джанович, який є рідним братом дружини Костянтина Петрочука, вказаної у його декларації - Петрочук Олени Джавнівни.

А одним із засновників товариства є друг Сергія Були та Петрочука Мацюк Віктор Борисович, який свого часу балотувався до міської ради від Радикальної партії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький депутат написав заяву на Сергія Булу, який його душив

Депутати, які перебувають в опозиції до «проукропівської» більшості, заявили, що це – «дерибан», адже землю хотіли віддати забудовнику безоплатно.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Якби я душив Данильчука, він би не написав заяву у поліцію, - Сергій Була

Під час голосування за скандальне питання № 66, яким рада віддала в оренду землю на вулиці Рівненській, у залі виникла сутичка між депутатами, муніципальною вартою і невідомими чоловіками у спортивній формі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як на спутніку найти кОнал цей?
Відповісти
А результат від телепередачі який? Земля то залишилась, (сказати образно) в ОбїБули і Петрочука.Для себе там,в цих будинках будуть дворівневі в 250квадратів квартири ,для укропів,що допомогли отримати землю,чуть менші,але теж шикарні.А іншим_ ...толі єщо будєт.
Відповісти
Де коментар?
Відповісти
Цікаво, чи Була прийде чи зморозиться)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні