Треба було атовцю порвати посвідчення водія, - Гунчик про конфлікт у луцькій маршрутці

4
1
Треба було атовцю порвати посвідчення водія, - Гунчик про конфлікт у луцькій маршрутці
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик обурився нещодавніми випадками з відмовами везти воїнів АТО.

Про це йшлося 5 березня під час оперативної наради в ОДА.

Нагадаємо, у луцькій маршрутці №3 між водієм та учасником бойових дій зчинився скандал. У розпал суперечки водій вихопив посвідчення учасника АТО і порвав його.

За словами Володимира Гунчика, він постійно моніторить інформаційний простір щодо випадків з військовими та водіями.

«Мене дивує, коли пишуть: «Якщо не розберетеся з водієм маршрутки №3, то владо начувайся». Якщо там хам сидить за кермом, то причому тут влада? Напевно, ми повинні на всіх рівнях перед тим, як випустити людину на маршрут, дивитися не тільки на справність транспортного засобу, а й як вона спілкується з людьми. Яке право мав порвати водій посвідчення атовця? То треба було взяти посвідчення у водія і теж порвати. Обмінятися любєзностями», - наголосив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Водій маршрутки «Луцьк-Рівне» вигнав бійця, – соцмережі

Він попросив владу Луцька відреагувати на цю ситуацію.
Володимир Гунчик нагадав і про випадок на маршруті «Луцьк-Рівне», де водій вигнав бійця з маршрутки, адже на касі йому не дали безкоштовний квиток, а грошей той не мав. Небайдужі люди оплатили проїзд за атовця. Голова ОДА попросив з’ясувати деталі випадку та вирішити питання.

«Наші перевізники не бачать нічого, вони вже починають втрачати совість. Це так само може бути бабуся, дитина, школяр…», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голова облради: треба було йому тож порвати посвідчення)) чоткій
Відповісти
Потрібно зробити таку систему щоб люди не купували квитки у маршрутці а купували в кіосках, також щоб там видавали і безкоштовні проїздні квитки для для учасників АТО
І всі проблеми вирішаться. Щоб водій і близько не був причетний до каси, але і щоб були незалежні контролери які регулярно перевірятживуть пасажирів.
Відповісти
просто влада грає варята: пільги законами передбачені, але з бюджету ті кошти за перевезення перевізникам не компенсують.
Відповісти
А може вся причина в тому, що довбана влада всі льгот надавала, а компенсацію перевізникам не платить ?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні