У Луцьку водій маршрутки порвав посвідчення учасника АТО, - ЗМІ

18
-3
У Луцьку водій маршрутки порвав посвідчення учасника АТО, - ЗМІ
У луцькій маршрутці №3 між водієм та учасником бойових дій зчинився скандал. У розпал суперечки водій вихопив посвідчення учасника АТО і порвав його.

Про це розповіла лучанка Наталія Малиш, - пише ВолиньPost.

"Маршрутка №3. Чоловік показує водію посвідчення учасника бойових дій. Водій заявляє, що в нього в салоні вже є 5 "таких“ і нікого безкоштовно возити він більше не збирається. Чоловік просить зголоситися пасажирів, що їдуть за посвідченнями", - каже жінка.

"Водій починає кричати щось типу "вас АТОвців багато розвелося!!!" І т.д. Потім вихоплює з рук посвідчення і рве його. Рве посвідчення учасика АТО! По-моєму, це дикість", - додала вона.

Жінка розповіла, що пасажир вирішив не розвивати конфлікт і вийшов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті, український народ розібрався хто вони є...
Відповісти
В 2017 році статус УБД в Україні отримало близько 50 тис. чоловік. Скоро маршрутки будуть в шкурі тролейбусників, коли 80 процентів пільговиків.
Відповісти
Раз влада їх туди направила,нехай влада за них і плотить!!!
Відповісти
Маршрутчиків, які так поводяться - в ато
Відповісти
Сволоту направити в АТО,щоб сам попробував отримати те посвідчення.Може мізки включить.
Відповісти
Непотріб той звільнять! Але то мало,за таке треба руки ламати на кінцевій,що б навіть дупу не могло підтерти.
Відповісти
Морду водієві порвати
Відповісти
Вже стільки скандалів,і ніяк не можуть владнати оту проблему,або перевізники мусять возити пільговиків без усіляких "бла бла", і за відмову відбирати ліцензію,або нехай відмінять оту пільгу
Відповісти
Послати цього водія водієм на фронт, на передову. Нехай під мінами та снайперами русні поїздить-не те що замовкне, язик у попу собі засуне.....
Відповісти
тобі треба то і їдь
Відповісти
Якшо влада примусила іти в АТО,не нехай і платить за тих хто там був.Давати посвідчення є кому,а платити немає кому.Чому водій чи перевізник має платити за те,що держава х.. забила?Тут ще розібратися треба!Приходять з АТО з гранатами,автоматами,ріжуть,вбивають,то цього ніхто не бачить,а от посвідчення...Якшо був в АТО,то що взад цьомати???
Відповісти
Влада нікого не відправляла, за земелькою перлись
Відповісти
Ххх, пр. Два моральних виродки, убийтеся об стіну, мерзотники!!!
Відповісти
вже наїлися патріотизму і незалежності то краще помовч.
Відповісти
Патріот і справжній мужик,який чогось вартий,не буде тикати посвідчення де треба і не треба,а мовчки зайде у транспорт,і заплатить як усі.В АТО платять також кошти і дають земельні участки.То ж немає чого прибіднятись.Чи тепер АТОшніки люди,яким честь і хвала,а решта бидло?Якби не було б пільговиків,то проїзд був би по 2 гривні,а так прості люди мають платити і за себе і за пільговика,який можливо має більш за будь кого іншого.Прийшов з АТО?Здоровий-на Польщу на х...Прийшов,івалідом-держава хай платить.За неї ж воювали.Мало платить?Добивайтеся більшого.За гранату,автомата і в Київ,тоді і я стану поряд і подам снаряд.Чому звичайні прості люди мають страдати?
Відповісти
винувата влада, яка не компенсує перевізникам вартість перевезення пільговиків
Відповісти
Бредятина.... Водій звичайно паскуда... Але ви мене вибачте пільговиків валом.... Або нехай відміняють пільги або ж платять перевізником. Всі ми люди і всім треба кормити сім'ї... Розумію що в АТО воюють за наш мир, але ж дійсно землю дають, пільги за ком. послуги, пільги дітям в школах, лікування і т.д. Може все таки нехай і маршрутчики зароблять... У них цих пільг нема... А діти тако ж їсти хочуть, навчаються і хворіють...
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/polskij-kalendar-na-2017-rik-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/navchannya-v-polshhi-dlya-ukra%d1%97nciv-2016-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/koli-bude-maslyana-v-2017-roci-v-ukra%d1%97ni-i-yakogo-chisla.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні