«Дуже турбують фантомні болі»: як живе лучанка, яка втратила руку у Польщі

0
4
«Дуже турбують фантомні болі»: як живе лучанка, яка втратила руку у Польщі
Лучанці Альоні Романенко, яка втратила руку на заробітках у Польщі, маютьнамір поставити протез, який коштує 100 тисяч доларів.

Про це у неділю, 4 березня розповів її чоловік Андрій Романенко.

Нагадаємо, 15 грудня 2017 року поблизу міста Познань, що у Польщі з лучанкою трапився жахливий нещасний випадок - її рука застрягла у прасувальні. На жаль, руку врятували не вдалося.

“Вже трохи більше ніж місяць Альона вдома після лікарні. Болить рука то менше то більше. Дуже турбують фантомні болі. Є ще незагоєні рани на руці, але потрохи вже загоюється”- розповів чоловік.

“Почала ходити на реабілітацію. А з квітня піде в інший центр на реабілітацію” - повідомив він.

“Вже знаємо який буде протез. Це Оттобок (Німеччина), який коштує 100 000 доларів. Але ще рано говорити, коли ми його поставимо: треба чекати, коли на руці все загоїться, щоб можна було робити примірку" - додаві він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Біль був неймовірний», - лучанка розповіла, як втратила руку на заробітках у Польщі
 
“За цей час що Альона вдома до нас приїзджала мама Альони, приходили провідати і медсестри з лікарні де була Альона, і Олег Біда з дружиною, і Іра це ті люди які і в лікарню приходили постійно а також наші знайомі поляки” - повідомив Андрій Романенко. 

“А ще приїжджали з України наш телеканал "Україна" програма "Головна Тема" які робили про нас репортаж” - розповів він. 

“Ми не хотіли нікого обідити, ми любимо свою країну. Але там ми не потрібні своїй владі. Бо навіть до цього часу ніхто просто не поцікавився станом моєї дружини. Хоча я писав листи в офіційне консульство України в Варшаві і в Кракові, звертався десь разів п'ять через офіційні сторінки в Фейсбуці до Порошенка та взагалі багато куди писав. Але тільки з польської сторони була реакція – і то миттєва, незалежно куди б я не звернувся” - запевнив чоловік. 

“Ми з Альоною щиро дякуємо від усієї душі і серця всім, хто нам на Україні допомагає, нашим з Луцька, Волині і цілої України. Дякуємо щиро великій та дружній родині Альони, колегам з всіх тих закладів де раніше працювала Альона, низький Вам уклін та велике ДЯКУЮ!” - написав Андрій Романенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ми нафіг не потрібні нашій владі», - чоловік лучанки, яка на заробітках втратила руку

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні