Скандального екс-заступника луцького мера нагородили грамотою

3
-3
Скандального екс-заступника луцького мера нагородили грамотою
Колишнього заступника Луцького міського голови, а нині – директора школи №1 Андрія Кицю у мерії вирішили нагородити почесною грамотою.

Про це йдеться у розпорядженні секретаря міської ради Григорія Пустовіта.

Директора спеціалізованої школи №1, члена міського виконавчого комітету вирішили нагородити почесною грамотою міського голови «за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ефективну управлінську діяльність, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі освіти, а також з нагоди 50-річчя від дня народження».

Нагадаємо, у березні 2017 року після смерті міського голови Миколи Романюка та зміни влади у Луцьку троє заступників мера – Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця заявили про своє звільнення. За декілька днів пішов з посади й Андрій Киця, хоча він залишився членом міського виконавчого комітету. А от Юрій Вербич залишився на посаді заступника міського голови у новій владній команді.

За словами Сергія Григоренка, і Андрій Киця, і Юрій Вербич спершу запевняли, що не працюватимуть з новою владою, а потім «передумали».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Вважаю Кицю і Вербича зрадниками», - екс-зам луцького мера
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На посаді заступника міського голови Андрій Киця відрізнявся від своїх колег високім рівнем культури та компетентністю у своїй справі. Скандали породили місцеві олігархи , для яких авторитетом є лише гроші. Тому ця грамота є скромною констатацією факту.
Відповісти
Андрій Киця розумна, вихована, інтелігентна людина. Тому одне тільки питання до автора повідомлення - в чому скандальність Киці А.І.?
Відповісти
Вже всі хочуть дізнатися в чому ж скандальність... Ну перепригнув дядько з одного корабля на інший, потім можливо перескочить на ще інший, так роблять всі і через одного, особливо у міській раді. В чому скандальність?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні