--> «Вважаю Кицю і Вербича зрадниками», - екс-зам луцького мера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Вважаю Кицю і Вербича зрадниками», - екс-зам луцького мера

5
0
«Вважаю Кицю і Вербича зрадниками», - екс-зам луцького мера
Колишній заступник луцького мера Сергій Григоренко називає Андрія Кицю та Юрія Вербича, які працювали у команді покійного Миколи Романюка, а тепер співпрацюють з новою владою, зрадниками.

Про це він розповів в інтерв’ю «Волинь24».

Нагадаємо, у березні минулого року після зміни влади у Луцьку троє заступників мера – Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця заявили про своє звільнення. За декілька днів пішов з посади й Андрій Киця, хоча він залишився членом міського виконавчого комітету. А от Юрій Вербич залишився на посаді заступника міського голови у новій владній команді.

«Скажу відверто – вважаю Юрія Вербича та Андрія Кицю зрадниками. Кожному з нас у житті дав шанс Микола Ярославович Романюк, взявши у свою команду. «УКРОП», який зараз прийшов до влади – це люди, які постійно критикували, дошкуляли Романюкові. І, з моєї точки зору, доклалися до проблем з його здоров’ям», - заявив Сергій Григоренко.

«Киця і Вербич – люди з найближчого оточення Романюка – після його смерті пішли до тих, які знищували його політично і фізично. Якщо це не зрада, то що?» - додав громадський активіст.

З його слів, за декілька тижнів до звільнення усі п’ятеро заступників мера зібрались разом з тодішнім секретарем ради Юлією Вусенко та вирішили, що робитимуть, «якщо УКРОП захопить владу».

«Вербич і Киця сказали: «так, готові піти». А за декілька днів до “часу Х” сказали, що... ситуація змінилась. Я був глибоко вражений вчинком Юрія Вербича, який знав Романюка ще з комсомолу, з 80-х років. Микола Ярославович дуже йому довіряв», - наголосив екс-чиновник.

«В мене такий принцип в житті: краще гідно програти, але чесно дивитися своїм колегам в очі, ніж підло, але виграти», - підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Верби Юрій - грамота людина , яка знає свою роботу. До виходу на пенсію лишились лічені дні.
А ХТОСЬ ПРОПОНУВАВ ЙОМУ ІНШУ ВАКАНСІЮ ?
Відповісти
Вербич по життю пристосуванець ще з комсомолу, так що там давно все зрозуміло :) Дивує як такі ще на посадах у наш час, скільки в нього тих "будьоновок"? :)))
Відповісти
Йдіть працюйте на завод. Потрібні токарі , слюсарі, двірники, вантажники. А то всі ви,що "укропівці", що БПП-ки рветесь мов ті свині до владного корита і киваєте один на одного. Влаштовуєтесь радниками , ще кимось нах... нікому не потрібним мотлохом
Відповісти
Не дай Бог з хама пана!
Відповісти
Юрій Вербич і Андрій Киця є взірцями службовців місцевого самоврядування, які служать громаді міста. Поняття хто не з нами - той проти нас тут зовсім не доречне, так само як моральне та фізичне знищення Миколи Ярославовича.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні