--> У найбільшому виші Волині також зупиняють навчання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У найбільшому виші Волині також зупиняють навчання

1
-3
У найбільшому виші Волині також зупиняють навчання
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки призупиняють навчання через надзвичайний стан у енергетиці України.

Відповідний наказ підписав ректор університету Ігор Коцан.

Нагадаємо, в Україні прийняли рішення про введення надзвичайного стану в галузі енергетики З 2-го по 7-ме березня призупинять навчання в школах та у садочках. Також у держустановах введуть обмежений режим роботи з 9:00 до 16:00.

Відповідно до наказу Коцана робочий день працівників переноситься з 3 березня на 17 березня. Натомість робочі дні з 5 по 7 березня будуть скороченими з подальшим відпрацюванням за рахунок обідньої перерви протягом березня-квітня.

Що стосується студентів, то з 2 по 7 березня навчальний процес призупиняється. Відпрацювання навчальних годин має бути дистанційним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні