Волинян просять «прикрутити» газ

7
-4
Волинян просять «прикрутити» газ
Через введення надзвичайного стану в енергетиці країни волинян просять зменшити споживання газу.

Про це йшлося 2 березня під час засідання антикризового енергетичного штабу в ОДА.

Нагадаємо, в Україні прийняли рішення про введення надзвичайного стану в галузі енергетики.

Голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя повідомив, що у лютому в області використали 74 млн метрів кубічних газу. Із них промисловість «спалила» 7,5 млн метрів кубічних газу, комунальні підприємства – 18 млн метрів кубічних газу, бюджетні установи – 1,8 млн метрів кубічних газу, населення – 46,7 млн метрів кубічних газу.

28-го лютого у 12 градусів морозу на Волині використали 3,4 млн метрів кубічних газу. 1-го березня при 13 градусах морозу – 3,7 млн метрів кубічних газу.

«Найбільше споживає населення. Серед підприємств – це «Луцька картонно-паперова фабрика», «Модерн експо», «Укрспирт», «Богдан», «Володимир-волинська птахофабрика» тощо. Ми звернемося до бізнесу, аби вони до 7-го березня зменшили використання газу», - зауважив Мирослав Коротя.

Голова ОДА Володимир Гунчик повідомив, що до волинян звернуться з проханням раціонально підійти до використання газу, зокрема, не опалювати приміщення газом, економно використовувати «блакитне паливо» у побуті.

«Прошу всіх зрозуміти, що це вимушені заходи. Вони потрібні не лише для економії. Росія показала зуби і ми робимо все, аби не допустити надзвичайних ситуацій», - наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А волиняни просять козлів з ПАТ "Волиньгазу" не бадяжати його! Чи ви пердите в ту трубу чи шо ви там робити, а газ став гірший!...
Відповісти
Цікаво, ті що так уклінно просять економити, яка у них в будинках температура? Мабуть не 15 градусів. Куди вже менше. І так через ціну економимо... причому цілу зиму.
Відповісти
Задовбала та довбана держава. Так уже в хатах замерзаємо бо економимо, а ви за наші економії маєтки собі будуєте. Ганьба!
Відповісти
А от подумати: тут пару днів морози зимові і така ситуація, а якби всі три місяці люта зима була б, то що б робили а? То кому вони брехали, що газу вистачає у підземних сховищах?! А зарплата яка у того голови "Нафтогазу"? Скільки це можна терпіти??? Так - рашка своє погане робить але ж і наші "молодці" :(
Відповісти
Ганьба народу що обрав собі таких депутатів що навіть мера не взмозі обрати. Волинь попущена більше за Донбас де йде війна. Там усе можна списвти на війну а тут!!!??? ПродалисЯ за гречку люди.
Відповісти
Нехай панове М. Коротя та В. Гунчик пустять журналістів до себе додому та покажуть, як треба економити.
Відповісти
А як пан Гучний думає опалювати свої вілли у Рожищанському районі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні