«Теорія Дарвіна в дії з точністю до навпаки», - Гунчик про Ткачука

2
4
«Теорія Дарвіна в дії з точністю до навпаки», - Гунчик про Ткачука
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розкритикував депутата Євгена Ткачука за "стрімку еволюцію поглядів" коментуючи скандальну сесію Луцькради.

"Ще наприкінці серпня 2016 року пан Ткачук на земельних комісіях обіцяв «шукати раціональне зерно» у ситуації з виділенням земельних ділянок атовцям, бо на засідання комісії прийшли члени об’єднаної спілки учасників АТО на Волині", - пише Гунчик на своїй сторінці у Фейсбуці та додає цитату Євгенія Ткачука.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе, що варто знати про скандальну сесію Луцькради, або Чого у мерії билися?

Як зазначає Гунчик, тоді Євген Ткачук заявив, що "ми особисто виїжджаємо із сім’ями на ділянки, дивимося їх, погоджуємо їх разом. Інша справа, що не всі хочуть ці ділянки, інколи відмовляються. Якщо ця земельна ділянка є вільною, ми її надаємо без проблем. У нас все відкрито та прозоро вирішується".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Це не п...ць. Це ПОВНИЙ П...ЦЬ!!!!», – Гунчик про «дерибан землі» у Луцьку

Також Гунчик додає, що у цій же заяві депутат Ткачук нагадав, що у 2013-му озвучив запит, у якому йшлося, аби «усі вільні землі під будівництво першочергово надавались учасникам та сім’ям учасників АТО та інвалідам І групи».

"Учора ж разом із колегами з так званої більшості він продемонстрував усе: як виділяють у Луцьку земельні ділянки атовцям та сім’ям загиблих, як розглядають питання на комісіях після виїздів на ділянки, як прозоро працюють! Теорія Дарвіна в дії з точністю до навпаки! - прокоментував Гунчик дії депутата Ткачука.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні