«Це не п...ць. Це ПОВНИЙ П...ЦЬ!!!!», – Гунчик про «дерибан землі» у Луцьку

7
8
«Це не п...ць. Це ПОВНИЙ П...ЦЬ!!!!», – Гунчик про «дерибан землі» у Луцьку
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик лаконічно й доволі неординарно прокоментував так званий дерибан землі на сесії Луцькради 28 лютого.

Попри затятий спротив опозиції та активістів, блокування трибуни, чинній більшості таки вдалося проштовхнути сумнівне рішення. Майже 2 гектари землі віддали під забудову фірмі, яку пов’язують з депутатами Сергієм Булою та Костянтином Петрочуком.

«Людмило, це не п... ць. Це ПОВНИЙ П...ЦЬ!!!!», – відповів керівник області у фейсбуці на допис журналістки Людмили Яворської, в якому та закликала депутатів скласти повноваження.

Людмила Яворська емоційно відреагувала на події у Луцькраді...
Людмила Яворська емоційно відреагувала на події у Луцькраді...

... Володимир Гунчик відповів не менш емоційно...
... Володимир Гунчик відповів не менш емоційно...


В коментарі під іншим дописом Володимир Гунчик висловив переконання, що такі земельні ділянки доведеться повертати громаді Луцька.

Читайте також: Як у теплиці «виростити» житловий комплекс: лайфхак від луцьких депутатів


Волинський представник Народного руху України Дмитро Климук після подій у міськраді попросив голову ОДА порушити перед Верховною Радою питання про призначення позачергових виборів депутатів Луцької міської ради. Мовляв, згідно з пунктом 4 статті 78 закону «Про місцеве самоврядування в Україні» він має на це право.

Натомість Гунчик зауважив, що все потрібно робити у відповідності до Закону, аби не уподібнитися тим, «хто плаче про відсутність коштів на розвиток Луцька і паралельно дерибанить міську землю».



Лучанин Володимир Сахнюк обурився тим, що для атовців у Луцьку вільної землі немає, а от для якихось незрозумілих фірм вона враз з’являється.

«Чекаю Вас в ОДА. Подумаємо, як вернути роздерибанені в Луцьку землі», – відповів на це Володимир Гунчик.

Нагадаємо: понад 14 годин у Луцьку не могли завершити сесію міськради через скандальне питання про надання в оренду майже 2 гектарів землі на Рівненській, 119.

Луцькі депутати та активісти блокували президію ради, заявляючи, що землю хочуть «роздерибанити» і протестуючи проти прийняття такого рішення.

Згодом Павло Данильчук приніс на сесію колонку та гучно увімкнув музику. За це на нього написали заяву в поліцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нинішнє скликання депутатів луцької так званої ради не тільки перебуває в глибокій помийній ямі, а й викопало в ній ще одну яму. Далі немає куди. Далі, як кажуть, яйця не пускають. Дорого місту обійдеться ця вседозволеність і барщина. Дуже дорого!
Відповісти
А хто очолює ту всю "більшість" і вказівки дає всім відомо! То ж рбіть висновки шановні Лучани...!!!
Відповісти
ви всіх хочете одну партію покласти! у всіх інших все те саме, а Була, Козюра який не відноситься до укропу і ніколи не відносились, завжди таким промишляли, це не перший їхній такий дерибан, тільки тоді Романюк їх крив, а зараз ні, тому і такий резонанс! не поділились з тими шлако-активістами!
Відповісти
От країна повний Гондурас
Відповісти
Гунчик молоде, перший раз погоджуюсь з тобою!
Відповісти
Всіх нахєр розігнати, громаді від них ніякого толку. Пикі понаїхали, штани аж тріщать і у хід йдуть кулаки, бо розуму нуль.
Відповісти
Зате всіх вас будуть катати на швейцарських тролейбусах,з кондиціонером,ігор женевський бридбає для лохторату,щоби тішились і не забували хто їх господар.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні