Підняття вартості реклами: «ПортCity» відмовився від частини бордів

1
3
Підняття вартості реклами: «ПортCity» відмовився від частини бордів
Після підвищення вартості реклами у Луцьку, ТРЦ «ПортCity» частково відмовився від реклами.

Про це стало відомо у четвер, 1 березня, під час обговорення підвищення вартості тарифів розміщення реклами на білбордах.

Нагадаємо, з 1 січня тариф за тимчасове користування місцями, де можна розмістити рекламу зріс на 77 %. Згідно рішення виконкому з 1 березня зросте ще на 49 %.

Зокрема, представниця від торгово-розважального центру зазначила, що після першого збільшення тарифу, «ПортCity» відмовився від 15-ти бордів.

«Раніше ми орендували майже 40 бордів, однак в січні там довелося відмовитися від 15-ти. Ми не маємо на це таких фінансів, бо виходить чимала сума», - каже представниця від «ПортCity».

Пані Галина каже, що для вартість розміщення реклами на одному борді коливається від 2500 гривень до 6000 гривень – це залежить від місця розміщення.

«Бюджет плануємо в грудні місяці, до січня усі витрати вже розписані», - додала представниця ТРЦ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нафіга нам борди? Щоб відволікали водіїв?ще мало аварій?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні