Розміщувати рекламу у Луцьку дорожче, аніж у містах-мільйонниках

0
-3
Розміщувати рекламу у Луцьку дорожче, аніж у містах-мільйонниках
Голова асоціації рекламістів Луцька, власник компанії «Брендборд» Сергій Ковальчук обурений різким підвищенням тарифів на розміщення реклами на бордах.

Про це йшлося у середу, 28 лютого, під час «круглого столу».

Сергій Ковальчук наголосив, що влада Луцька самостійно, без обговорень прийняла рішення про збільшення тарифу на розміщення зовнішньої реклами на 49 %.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рекламісти будуть судитись з мерією через підвищення цін на оренду бордів

«Я хочу захистити свій бізнес від рейдерського захоплення. Я все життя плачу податки, працюю на місто. На доповіді пані Рибай (ред. – начальник управління розвитку підприємництва і реклами) заявляє, що ми у 2017 році виходимо на показники 2012 року. Справа в тому, що з 2012 року тарифи збільшилися в чотири рази, не враховуючи ці 49 %. Начальник не має вводити в оману», - наголосив бізнесмен.

Експерт Волинського центру розвитку урядування Тарас Яковлев зауважив, що у 2013 році розміщення реклами на двосторонньому рекламному борду на вулиці Шопена становила 759 гривень, станом на 1 січня цього року – 1916 гривень.

«Сума за розміщення реклами у Луцьку вища, аніж у містах-мільйонниках. Наш бізнес приречений на провал. Дуже гарні були слова: наповнювати бюджет, сплачувати за те, за те… Але за цим ховається щось інше. Або хочуть змінити сфери впливу на бізнес, або знищити», - сказав Сергій Ковальчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні