Сусіди Луцька вже мають МакДональдс

4
3
Сусіди Луцька вже мають МакДональдс
У Рівному, Львові і Житомирі працюють ресторани всесвітньої мережі МакДональдс. Утім у Тернополі, Хмельницькому, Франківську і Чернівцях жодного такого закладу нема. Як, зрештою, і у Луцьку.

Нагадаємо, у Луцьку розгорілася суперечка щодо доцільності відкриття у місті ресторану МакДональдс. Як стало відомо, знайшлися інвестори, які готові були відкрити у місті цей заклад. Представники компанії заявили, що дозволять його відкрити тільки у районі розважального центру Промінь – місці з великим потоком пішоходів і транспорту. Як виявилося, у місці, яке мерія планувала запропонувати під МакДональдс тепер планують зробити Сквер авіаторів.

Як свідчить інформація з офіційного сайту МакДональдс Україна, серед обласних центрів Західної України заклади цієї мережі працюють вже у Львові, Рівному і Житомирі.

Так у Рівному ресторан розташований на вулиці Короленка, 1 (відкрився 12 липня 2012 року).

МакДональдс у Рівному
МакДональдс у Рівному


У Житомирі – на Київській, 77 (відкрився у вересні 2008 року).

МакДональдс у Житомирі
МакДональдс у Житомирі


У Львові – цілих п’ять МакДональдсів: на просп. Шевченка, 7, на просп. Свободи, 35, на вулиці Під Дубом, 7б, на просп. Чорновола, 12, і на вул. Володимира Великого, 24а.

До слова у Києві – 15 ресторанів МакДональдс.

Довідково:

Перший в Україні МакДональдс відкрився в Україні 24 травня 1997 року біля станції метро «Лук'янівська» в Києві. 4 лютого 2011 року у цьому ж закладі було відкрито перше в Україні МакКафе – кав`ярню міського типу з широким асортиментом кави та десертів.

Діяльність ресторанів «Макдоналдз» здійснюється від імені компанії «МакДональдз Юкрейн Лтд», яка є 100% власністю McDonald's Corporation.

Дев'ять українських Макдональдзів увійшли до топ-100 найбільш відвідуваних закладів мережі. Наприклад ресторан, що знаходиться у Києві біля центрального залізничного вокзалу названий одним з п’яти найбільш відвідуваних закладів у світі. В 2010 році, він перебував на 3 місці серед 30 тис. закладів (2,283 млн чеків). У 2011 році цей результат був поліпшений — друге місце серед 33 тис. закладів (2,455 млн чеків).

Компанія МакДональдз є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування і налічує понад 35 000 закладів у більш ніж 120 країнах світу, які щодня обслуговують близько 70 мільйонів відвідувачів.

Компанія «МакДональдз Юкрейн Лтд» є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні: у розвиток мережі МакДональдз та інфраструктури України компанією вже було вкладено близько 225 мільйонів доларів - йдеться на офіційному сайті компанії.
Теги: mcdonalds
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не потрібно вестися на шлунок. Думайте головою.
Нехай гамбургери не диктують умов, для «високої кухні» знайдуться інші місця в Луцьку. Не забувайте історію.
Відповісти
Не у всіх вистачає на "Корону Вітовта"...
Відповісти
Не у всіх. А ще не у всіх вистачає мізків не пхати всяку каку до рота. Заклади харчування мають бути доступними і якісними.

Відповісти
Я тільки в патіо харчуюсь. Супер просто
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні