Лучани просять знести обеліск на меморіалі слави

24
-2
Лучани просять знести обеліск на меморіалі слави
Лучанин Борис Гунчіквідзе просить демонтувати 40-метровий обеліск на меморіалі "Вічна слава".

Відповідну петицію він зареєстрував у середу, 21 лютого.

"В контексті процесів позбавлення держави від наслідків комуністичної ідеології та зважаючи на те, що процес цей був узаконений ухваленим 9 квітня 2015 року Верховною Радою України пакетом законів прошу представників міської ради та виконавчого комітету бути державниками та найближчим часом таки прийняти рішення про демонтаж 40-метрового центрального обеліска на меморіальному комплексі "Вічна Слава", - йдеться у тексті петиції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Халтура, ковбаса і баба з віником: як у Луцьку будували меморіал

Лучанин зазначив, що обеліск знаходиться у аварійному стані.

Окрім, комуністично-пропагандистської ідеї ця незрозуміла споруда велетенської ніби-то жінки є аварійною, на що закрив очі департамент ЖКГ. Звідти одна за одною падають плити і до біди недалеко. Та й більшість лучан буде вам вдячна за ліквідацію "пам'ятника окупантам". Щодо кошториса пропоную звернутися до обласної ради та Міністерства Юстицій, яке зініціювало "декомунізаційний пакет законів".

Станом на 27 лютого петицію підписали 16 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 8 днів. Підтримати ініціативу можна за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хіба мати винувата,що дитина...
Відповісти
А будувати меморіал на древньому єврейському кладовищі - це не по дибільному?
Кістки померлих тупо перематлошили, а надгробки пустили на тротуари...
Такі вони совети праведні.
Відповісти
зараз тільки знесуть і виросте новобудова чи магазин.
Відповісти
Обіжаєш мінімум торговий центр чи гостініца з ресторацією.
Відповісти
Лучанин Борис Гунчіквідзе - видно що це справжній Волинянин, немає слів((( можно подумати це №1 проблема в нашому місті((( що кошти державні треба на це витратити??? Краще діткам допоможіть хворим, онкодиспанцеру, міській лікарні!!!
Відповісти
Дещо треба змінити на меморіалі та перенести могили кагебістів, які загинули воюючи з населенням після 1945 року , можна в Гараджу.
Відповісти
ти там жодної плити не зачепиш, макака)
Відповісти
Знеси собі голову, Боря!!!!!!!
Відповісти
Ломати не будувати. Ти б краще запропонував зробити щось корисне для громади. проблем у місті дуже багато і вирішувати їх потрібно гуртом. І взагалі хто ти такий,щоб реєструвати такі петиції? Судячи по прізвищу ти майбуть щирий українець,якій бажає Україні тільки "добра".Таких раціоналізаторів за одне місце і подальше з міста,тому, що у них ще багато дурнуватих ідей.
Відповісти
Думка однієї людини -це не думка всіх лучан. Це є наша історія і ми повинні це приймати ,а не руйнувати. Реконструкцію зробити згідна.Не можливо змінити те,що вже відбулося, творіть свою історю.а не лізьте в минуле. І не нам судити хто правий,а хто ні.
Відповісти
А чому Ви судите,хто правий?
Відповісти
Дебіл тільки міг додуматись до такоі пропозиціі ! Шкода , що я здав свій "калаш ".
Відповісти
Якийсь придурок,краще б петицію про тарифи на світло та газ написав.Чи може йому вже плита на голову впала?
Відповісти
Дурниця. Чіпати не потрібно. Але рік початку війни (не Отєчєствєнной, а Другої світової) - безумовно. У нас війна почалась в 1939. Чи також будуть заперечення щодо вказаного історичного факту ??
Відповісти
Демонтувати потрібно.В 1944 році одного німецького окупанта вигнав інший окупант-совєцький.Жєнщіна з вєніком - прославляння окупаційної комуністичної влади
Відповісти
Він в аварійному стані, вже потрібно було давно знести,або відремонтувати.Там постійно бігають маленькі діти...хотіла б я побачити,як ви б заговорили,коли б та плитка,не дай Бог,звалилася вашій дитині на голову
Відповісти
Зносити пам'ятники не будувати, це історія, після 1917 знесли царської Росії, після смерті Сталіна зносили і тепер знову зносимо. Чому весь світ оберігає та доглядає, а ми як ти варвари нищимо.
Відповісти
«Весь світ оберігає» ?Знайдіть в Німеччині надворі хоча б одну свастику:))
Відповісти
Краще замість меморіалу просто парк зробити. Коли вже це постсовдеповське мислення закінчиться??
Оці "псевдо-кладовища" посеред міста. То памятник голодомору, то ще якісь хрести і мутні спогади.
Відповісти
Повністю підтримую Вас,як не церква то пам‘ятник,як не пам‘ятник то кладовище.
Відповісти
Йопт. Вже хтось пригледів земельку під приватну гостініцу. Під гаслом геть кумінзм опять бабло идут пиздить.
Відповісти
Треба Гунчіквідзе на самий верх тіеї стели на сутки посадити голою жопою,щоб мозги провітрились. В Німеччині не руйнують кладовища Радянським воинам, якщо ми це зробимо,то ця нація не мае право на існування.
Відповісти
Гунчіквідзе... Уже саме це прізвище мало б насторожити. Але до 1 квітня ще місяць... Чи інформація фейкова, чи петиція від фейкового громадянина...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні