--> «Єремеєва таки встановила ліфт в квартирі і стіни вібрують», – сусіди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Єремеєва таки встановила ліфт в квартирі і стіни вібрують», – сусіди

4
13
«Єремеєва таки встановила ліфт в квартирі і стіни вібрують», – сусіди
Мешканці багатоповерхівки на проспекті Грушевського, 1 у Луцьку розповідають, що власниця медичного центру Тетяна Єремеєва встановила в квартирі додатковий ліфт.

При його рухові стіни у будинку вібрують, стверджують місцеві.

«Ліфт встановили на стіні, яка є спільною з нашою квартирою. Коли він рухається – стіна вібрує. Я зателефонувала у «жек», попросила, щоб спеціалісти прийшли і перевірили, наскільки безпечною для нашого старого будинку є така вібрація. Спочатку мені пообіцяли, що відправлять майстра. За якийсь час телефонують і кажуть, що майстер оглянув наш ліфт і з ним все в порядку. Але оглянули вони ліфт, який в під’їзді. Коли я роз’яснила ще раз ситуацію, пообіцяли повторно відправити майстра. Але через якийсь час перетелефонували і сказали, що ніхто не прийде. Бо наш будинок – уже не на їхньому балансі», – розповіла одна із сусідок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дірка в стелі і ліфт на сусідській стіні: Як Тетяна Єремеєва розбудовує бізнес

Директор луцького «жеку» №3 Руслан Юлдашев пояснив: питання – не в його компетенції, і загалом він від початку був проти ідеї виділяти житлові приміщення під офіси.

«Перед тим, як починати реконструкцію, проектанти мали б скласти проект, відділ архітектурно-будівельного контролю – затвердити його і дати дозвіл на початок робіт. Моя компетенція тут закінчується. Це питання піднімалося ще влітку, приїжджали і працівники проектної організації, і міськради… Моя позиція була така: якщо ліфт і встановлювати, то так, щоб він не доторкався до сусідської стіни. Бо якщо кріпити його до стіни, вібрація буде», – розповів директор «жеку».

За його словами, це – перший відомий йому випадок, коли посеред багатоповерхівки у квартирі встановили ліфт.

Нагадаємо, торік власниця Центру хірургії ока ім. Загурського Тетяна Єремеєва, який розташований на першому поверсі будівлі, купила одну із квартир на другому поверсі і вирішила встановити додатковий ліфт. Для цього довелося пробивати дірку у перекритті між першим і другим поверхами. Під час будівельних робіт на стінах будинку почали з’являтися тріщини.

Після того, як мешканці надали розголосу ситуації, одна із фірм Єремеєвої подала до суду на сусідів. Мовляв, замуровані десять років тому без спеціальних дозволів лоджії стали причиною тріщин, а не діра у плиті перекриття.

Своєю чергою, мешканці також подали судовий позов, щоб зобов’язати медичний центр дотримуватися будівельних норм, які забороняють встановлювати ліфти поруч із стінами, що межують із житлом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ще раз переконалися,що у кого гроші у того й правда?
Відповісти
Чекайте "сюрпризів".Не дай Боже летальних.
Відповісти
невже з її статками не могла купити чи побудувати нове приміщення для клініки. Ото вже зажерлива!!!
Відповісти
І скільки разів на день вона їздить? Скіільки часу він ВІБрує 30 секунд? Нехай мешканка звернеться до психіатра!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні