Чого боїться юрист Тетяни Єремеєвої?

1
-3
Чого боїться юрист Тетяни Єремеєвої?
Представник медичного центру Тетяни Єремеєвої, яка судиться із сусідами через появу тріщин на багатоповерхівці просп. Грушевського, 1, попросив суд не залучати до справи експерта, який дав дозвіл медцентру встановити ліфт на стіні сусідньої квартири.

Таку заяву адвокат Микола Ольховський зробив на попередньому засіданні Луцького міськрайонного суду, що відбулося в понеділок, 12 лютого.

Нагадаємо, фірма Тетяни Єремеєвої ТОВ «Ікаре Медікал» (Центр хірургії ока ім. Загурського) подала до суду на мешканців сусідніх квартир через те, що нібито змуровані десять років тому лоджії стали причиною появи на будинку тріщин. Тим часом люди пояснюють: влітку медцентр розпочав реконструкцію і зніс частину перекриття між першим і другим поверхом, щоб встановити ліфт. Сусіди переконані, що саме це стало причиною появи тріщин, а позов до суду – лише спосіб, як натиснути на них, щоб не надавали розголосу справі із незаконно встановленим ліфтом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дірка в стелі і ліфт на сусідській стіні: Як Тетяна Єремеєва розбудовує бізнес

«В державних будівельних нормах чітко прописано, що встановлення ліфтів в житловому будинку можливо лише, коли вони не встановлені поруч із житловими квартирами. Разом з тим, у технічному висновку, який був долучений до позовної заяви, експерт комунального підприємства «Волиньпроект» Людмила Радивонік дає рекомендацію, що ліфт потрібно встановити поруч із квартирою №3. Вважаю, що через невідповідність таких висновків з існуючими ДБНами, треба запросити цього експерта і почути пояснення», – заявила адвокат Олена Сидун, яка захищає інтереси мешканців.

Також вона зауважила, що в цьому технічному висновку були некоректно вказані розміри і розташування лоджій, що ще раз заставляє сумніватися в компетентності документа, який став приводом для судового позову.

Натомість представник «Ікаре Медікал» Микола Ольховський заперечив проти такої ідеї, наголосивши, що вже проведена інша експертиза і запрошений інший експерт.

«На мою думку, збирати таку кількість учасників процесу поки що є безпідставним», – зауважив він.

Суддя погодився із тим, щоб Людмилу Радивонік не викликали до суду як експерта, проте надалі представники мешканців будуть клопотати, щоб жінку допитали в якості свідка.

Крім того, представники мешканців запропонували допитати інших жителів будинку, які б підтвердили, що лоджії були замуровані близько десяти років тому, а тріщини на стінах з’явилися саме після реконструкції медичного центру і встановлення конструкції ліфта. Проте Микола Ольховський також запропонував не витрачати час на заслуховування цих свідків.

У судовому засіданні оголосили перерву до 6 березня. За цей час мешканці будинку планують провести власну незалежну будівельну експертизу.

У суді будуть з'ясовувати, що стало причиною тріщин на будинку: оці лоджії...
У суді будуть з'ясовувати, що стало причиною тріщин на будинку: оці лоджії...
...чи вибите перекриття між поверхами і ліфт на стіні між квартирами
...чи вибите перекриття між поверхами і ліфт на стіні між квартирами


Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже з цього зрозуміло що люди програють суд...в Україні все вирішують гроші. А Пані Людмилу до в'язниці. Через таких ЛЮДМИЛ на Рівненській загинули люди. Мабуть пані забула що окрім звичайного суду є ще суд Божий. Усьому свій час...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні