--> «Продукти безплатно взяти не можна, а от проїхатись в маршрутці – запросто», - луцький перевізник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Продукти безплатно взяти не можна, а от проїхатись в маршрутці – запросто», - луцький перевізник

6
-2
«Продукти безплатно взяти не можна, а от проїхатись в маршрутці – запросто», - луцький перевізник
Керівник луцького підприємства «Санрайз» Юрій Девіцький обурюється тим, що людей не дивує здорожчання продуктів, а от підвищення тарифів на проїзд – ще й як.

Про це він розповів «Першому».

«Не може все бути безплатним. Чому, наприклад, у магазинах нікому не продають товари за пільговою ціною? Чому ніхто не нарікає на те, як ростуть ціни на продукти й інші товари? І в той же час вимагає, щоб вартість проїзду у маршрутках не змінювалася», - обурюється перевізник.

«Чи можна собі уявити таку ситуацію, щоб у магазин зайшла людина, взяла продукти і показала посвідчення пільговика, яке дає їй право брати продукти безплатно. Ні, це нереально. А от проїхатися в маршрутці так можна», - додав він.

Нагадаємо, у Луцьку знову заговорили про здорожчання вартості проїзду у маршрутках. Перевізники просять підняти тариф до п’яти гривень.

З його слів, у 2013 – 2014 роках паливо коштувало близько 9 гривень за літр. У 2015 році його вартість виросла до 17 – 18 гривень. А тепер досягла 27 гривень.

«У Луцьку останні три роки тариф на проїзд штучно утримують, не дозволяючи підняти ціни. Це політичне питання. Причому у більшості міст України ціни давно зросли», - наголошує Юрій Девіцький.

Він вважає, що при здорожчанні пального на 10% міська рада повинна піднімати тариф на проїзд.

«Ми плануємо зупинитися, якщо тариф не виросте. Очевидно, що це питання свідомо затягується. Громадські слухання не проводяться», - переконує Девіцький.

«Наше підприємство вже має борги на 3 мільйони гривень. Навіть якщо вартість проїзду зросте, нам треба буде спочатку віддати борги за кредит, а вже потім думати про оновлення рухомого складу», - додає підприємець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У магазині касовий апарат стоїть. А в тебе в маршрутці де касовий?
Відповісти
Все ок! Вводимо електронний квиток і платимо по 5 грн! Я як пасажир - ЗА! а що на це скажуть перевізники?? Чому НІХТО і журналісти у т.ч не запитують їх про це????
Чи ці хитряки знов вийдуть з транспарантами під міську раду і знов кричатимуть про ЗРАДУ???? Чи це настільки нереально і дорого зробити??? А НІХ*Р*Е*Н*А! Мало кишені набивають, то ще хочуть більше.
Відповісти
Порівняв!!!! Ціни піднімуть,а їздити так само будуть-через раз і з запізненнями по 40 хвилин?
Відповісти
пора вже за ці слова того девіцького пиз.ити.... де електронний квиток, чмо?
Відповісти
Не подобається бути перевізником, п.здуй нафіг: інші будуть возити. Електронні квитки і сплата податків. П.здите невраховане бабло аж гай шумить. Борги в тебе, то іди до Голєвої, попроси нехай погасить.
Відповісти
Хай не пі...ть.А скаже за що борги?ті зламки що в нього вже давно себе викупили і не раз.а запчастини купляють всі а не він один.Тільки найбільше кричить про підняття.Може борги за зарплату водіям яку неплатить роками,зате собі бере справно і вчасно.І незалежно від боргу.Хай зупиняється нахрен,прийдуть інші,а то шантажує і лякає.Да який з нього директор?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні