Луцький атовець готується до «Ігор нескорених». ВІДЕО

0
-3
Луцький атовець готується до «Ігор нескорених». ВІДЕО
Учасник АТО, лучанин Андрій Зань готується до "Ігор нескорених".

У липні 2014-го екс-боєць 51-ї бригади отримав важке поранення у ноги, потрапивши під обстріл "Градів" у селі Великоберезне, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



Тоді ж йому зробили ампутацію. Та після випробовувань чоловік вирішив активно зайнятись спортом. І навіть загорівся бажанням представити Україну на міжнародних змаганнях "Ігри нескорених".

Зараз Андрій тренується у спортзалі тричі на тиждень під керівництвом професійного тренера. Чоловік працює зі спеціальним спортивним протезом, придбати який йому допомогли волонтери.

Нагадаємо, під час презентації проекту «Переможці» у Луцьку збирали кошти для волинського військового Андрія Заня.

Заявку на участь у відбірковому етапі змагань чоловіки вже подали. Тепер чекають на відповідь. Андрій сподівається, що своїм прикладом надихне інших учасників АТО, які отримали поранення, не здаватись.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні