--> Директор Волинського краєзнавчого музею - у лікарні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директор Волинського краєзнавчого музею - у лікарні

7
4
Директор Волинського краєзнавчого музею - у лікарні
Директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк потрапив до лікарні.

Про це у середу, 14 лютого, під час зборів трудового колективу Волинського обласного краєзнавчого музею повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, - пише ВолиньPost.

«Анатолій Михайлович із гіпертонічним кризом у лікарні», - повідомив Гунчик.

Мовляв, отсаннім часом Анатолій Силюк багато хвилювався, тож здоров’я не витримало. Тому Гунчик закликав колектив прийняти на зборах відповідні рішення та звернутися до депутатів Волинської обласної ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Це особиста образа», - волинські музейники вимагають пояснень від депутатів

Опісля Володимир Гунчик зауважив, шо фракція БПП «Солідарність» у Волиньраді підготувала звернення щодо повторного розгляду питання про призначення Силюка на посаду директора на наступній сесії, і подасть таку пропозицію. Адже проти кандидатури Силюка не голосували – депутати просто мовчки не натискали кнопки.

Нагадаємо, на сесії Волинської облради депутати не підтримали пропозицію затвердити кандидатуру Анатолія Силюка на посаду директора музею. Попри те, що він очолював установу протягом 26 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо бпп рішило, то так і буде...
Відповісти
Шановна редакція! Виправте свою інформацію, що: "потрапив до лікарні після зборів трудового колективу". Перед початком зборів директора у музеї не було, так що написане, що після зборів - це неправда!
А попав у лікарню, бо УКРОПівці і інші що з ними, так "стараються"! :( Вже не одній людині вони життя зламали!
Відповісти
Пенсіонери орденоносці культури, виходьте будемо боротися за свої робочі місця до останнього патрона, за нами Гаразджа!!!!
Відповісти
Видужуйте, пане Силюк, та йдіть собі на пенсію. А нам треба молодого і здорового керівника, який витрясе з того музею залишки совка і нафталіну. У нас вже XXI століття, а там більша частина працівників не вміють користуватися комп"ютером!!!!
Відповісти
підтримуємо, час іде що чекати....
Керівники старі пердуни на керівних посадах культури
Відповісти
Яким інтернетом клявіатури не бачу, мобілкою тяжко, в аптеку тяжко ходити то зуби лікувати та й глухі і не памятаю що вчора було невже я книжку не написала
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/data-provedennya-dnya-zemli-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-svyatkuyut-den-materi-2017-v-ukra%d1%97ni-yakogo-chisla.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-traven-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-sichen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/tochnij-goroskop-divi-na-2017-rik-dlya-cholovika-ta-zhinki.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні