Волинському краєзнавчому музею шукатимуть нового керівника

5
-2
Волинському краєзнавчому музею шукатимуть нового керівника
На Волині не обрали директором Волинського краєзнавчого музею багаторічного його очільника Анатолія Силюка.

Про це стало відомо під час сесії Волинської обласної ради.

Попри те, що постійна комісія з питань освіти та науки облради раніше затвердила кандидатуру Анатолія Силюка на посаду директора, на сесії депутати таке рішення не підтримали.

Згодом на посаду очільника повторно проведуть конкурс.

До слова, Анатолій Силюк працював на посаді директора Волинського краєзнавчого музею 26 років. До цього ж він з 1987 року працював на посаді заступника директора з наукової роботи закладу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Силюк працює з повною самовіддачею, що в наш час нонсенс. Тому знайшли вигіднішу кандидатуру, того, хто нічого робити не буде і сидітиме тихо: "Моя хата з краю". Продажні політикани і пофігісти загублять нашу країну на цей раз вже остаточно !
Відповісти
Дуже добре, що Силюка не затвердили, за 25 років розвалив музей. Неефективні працівники + застарілі методи роботи + неефективний (а точніше відсутність) менеджменту + музейний брендинг на 0 - Екскурсоводи незнають сучасних технік ведення екскурсії + Робота із грантами 0.
ЯК МОЖНА ГОВОРИТИ ПРО ЕФЕКТИВНУ РОБОТУ В МУЗЕЇ, КОЛИ ТАМ ПРАЦЮЄ ШТАТНА ОДИНИЦЯ, РОБОТА ЯКОЇ ПОЛЯГАЄ В ТОМУ, ЩО ВМИКАЄ ТА ВИМИКАЄ СВІТЛО.
.
ВКМ РОЗСИПАЄТЬСЯ ТА ГНИЄ.
ПОФАРБУЙТЕ СТІНУ В КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ, А ТО ГИДКО ДИВИТИСЬ НА ТУ ШМАТИНУ, ЯКА ЗАТУЛЯЄ ТУ ДІРУ.
.
Я вірю в те, що за 25 років можна було б змінити цей музей на краще, залучити нових, молодих людей. Вести актуальну муз. політику.
І тоді відвідувачі прийдуть, а так єдиними відвідувачами у ВКМ є діти. Діти яких примусово вчителька за руку тягне на екскурсія, діти які втомлюються від жахливих 1-2годинних екскурсій, діти, які потім ненавидять цей музей, тому що там немає нічого цікавого, старе архаїчне у всіх сенсах цього слова місце. ВКМ НА ДАНИЙ МОМЕНТ НЕ МОЖЕ ПРИВАБИТИ ВІДВІДУВАЧІВ, А НІ МАРКЕТИНГОМ, А НІ СУЧАСНИМИ МЕТОДАМИ МУЗ. РОБОТИ. НАВІЩО ТОДІ СИЛЮК ПОТРІБЕН?
Відповісти
Ой,а то не той ображений молодик, що не здав екскурсії хоч і був ну дуже креативним;)
Відповісти
Працювати директором такого закладу за посадовий оклад 4 тис. гривень, треба шанувати свою країну, свій народ і його історію. Анатолій Силюк - рідкісна в цьому плані людина. Але він не вписався в наш час - час рвачів, злодіїв, циніків, гнилого укрому. Поставте там біолога рубльова. Він заведе колекцію червяків - усе буде, як в кунсткамері Петра Першого.
Відповісти
Це не музей це Будинок пристарілих людей з філіалами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні