Гунчик пропонував Вербичу посаду в ОДА

5
-8
Гунчик пропонував Вербичу посаду в ОДА
Після смерті луцького мера Миколи Романюка голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пропонував посаду заступнику міського голови Юрію Вербичу.

Про це в інтерв’ю «Волинь24» розповів екс-заступник луцького мера Сергій Григоренко.

Нагадаємо, у березні минулого року після зміни влади у Луцьку троє заступників мера – Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця заявили про своє звільнення. За декілька днів пішов з посади й Андрій Киця, хоча він залишився членом міського виконавчого комітету. А от Юрій Вербич залишився на посаді заступника міського голови у новій владній команді.

Зі слів Сергія Григоренка, за декілька тижнів до звільнення усі п’ятеро заступників мера зібрались разом з тодішнім секретарем ради Юлією Вусенко та говорили про те, що робитимуть, «якщо УКРОП захопить владу».

«Вербич і Киця сказали: «так, готові піти». А за декілька днів до “часу Х” сказали, що... ситуація змінилась. Я був глибоко вражений вчинком Юрія Вербича, який знав Романюка ще з комсомолу, з 80-х років. Микола Ярославович дуже йому довіряв», - наголосив екс-чиновник.

«Я говорив з Вербичем. Він пояснив: «Мені 57 років, 3 роки до пенсії, боюся залишитися без роботи». Невдовзі після цього разом з колегами ми переказали ці слова голові Волинської ОДА Володимирові Гунчику. Той почув – і набирає Вербича. Каже: «Юра, ти мене знаєш з 80-х років. Тобі вирішувати. Але якщо підеш з міської ради, враховуючи твій досвід роботи в ОДА, місцевому самоврядуванні, будеш на посаді керуючого справами ОДА, заступником голови», - пригадує Сергій Григоренко.

Втім, Вербич відмовився від посади в облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Комсомолець комсомольця не кине... а от Вербичу ближче і рідніше хруст паперу у грошовому еквіваленти :) Низька він людина!!!
Відповісти
А в Григоренка сьогодні понос слів і запор мислі почався? Розкудахкався щось сьогодні!!!
Відповісти
Григоренко вже дуріє, йому треба до психіатра. Жаба його задавить. Платять гроші і квакає...
Відповісти
виходячи із того, що Вербич залишився з УКРОПом, а не пішов до Гунчика, то лайно зібрав саме УКРОП.
Відповісти
Вербич, а ти вже познімав приховані відеокамери у жіночих туалетах? Чи ше досі у себе в кабінеті поруч із монітором тримаєш пакунки із серветками?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні