«З вас за сто років зробили рабів», - активіст про нападки на луцького поліцейського

4
12
«З вас за сто років зробили рабів», - активіст про нападки на луцького поліцейського
Волинський журналіст та активіст Богдан Пташник підтримав луцького патрульного поліцейського, який в сутичці з хуліганами поранив одного з них ножем.

Про це він написав у Фейсбуці.

Нагадаємо, у суботу, 10 лютого, у Луцьку п’яна компанія напала на патрульного поліцейського. Він захищаючись, вдарив одного з хуліганів ножем. Потерпілому знадобилась операція.

Активіст та журналіст Богдан Пташник став на захист патрульного поліцейського.

«Я от почитав думки в коментах і в окремих дописах... Згадав реакцію на подібні ситуації... Народ, з вас за сто років козломорді реально зробили рабів», - написав він.

«Проблема ж не в тому, що поліцай-не поліцай. Правий - не правий. Це ніхто не обговорює. Це нецікаво... Проблема в тому, що вам неприйнятна і страшить сама думка, що людина готова використовувати зброю (холодну, вогнепальну) на свій захист», - додав чоловік.
З його слів, йдеться не про захист «понарошку» , як от «махнути кулаком для годиться, получити по морді, а потім в поліцію, суд», а про використання зброї.

«Ви хочете щоб держава, поліція, дядя Ваня, гуманоїди і тп вирішували за вас проблеми, на жаль... І приймали рішення... Не ви, а за вас... Щоб хтось оцінював - була загроза вашому життю чи ні, правильно ви робите, захищаючи своє життя чи ні. Блін. Навіть інстинкт самозбереження ви хочете делегувати комусь», - наголосив Богдан Пташник.

«Це раніше українець, вступаючи в діалог хапався за шаблю. Зараз як правило - хапається за серце», - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую 100%!!!!
Відповісти
Мене страшить думка, що для того щоб вийти вигуляти собаку треба брати ніж. І для чого тоді потрібні правоохоронні органи та суди якщо люди почнуть самі себе захищати та вирішувати свої проблеми на власний розсуд.
Відповісти
Ось про таких лунтіків як ти тут і сказано.
Відповісти
Навіщо Вам вогнегасник,адже е пожежникі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні