У Луцьку - напад на поліцейського

14
19
У Луцьку - напад на поліцейського
У Луцьку патрульний поліцейський не при виконанні, захищаючись від хуліганів, вдарив одного з них ножем.

Інцидент трапився близько 20-ої години у суботу, 10 лютого, на проспекті Волі, - повідомив власкор "Волинь24".

Патрульний помітив компанію молодиків, яка розпивала спиртне, біля магазину "Єврошоп". Він зробив зауваження. А чоловіки у відповідь розпочали бійку.

В цілях самооборони поліцейський дістав ніж і під час сутички вдарив одного з чоловіків. Потерпілого забрала "швидка".

В прес-службі патрульної поліції підтвердили цю інформацію.

"За попередньою інформацією, інспектор УПП у Волинській області, перебуваючи поза службою (на вихідному) та вигулюючи собаку в Центральному парку, зробив зауваження 2 чоловікам, які розпивали спиртне в громадському місці на лавці. Однак особи на зауваження не відреагували та почали агресивно поводитись. Потому вони почали шарпанину з інспектором і стали наносити йому удари", - повідомила речниця патрульних Ольга Бузулук.

"Останній, захищаючись, наніс одному з нападників удар розкладним ножем. Тим часом, нападники почали тікати в напрямку проспекту Волі. Помітивши на одному з них сліди від крові, інспектор наздогнав чоловіків і викликав швидку та поліцію. Одного з молодиків у результаті шпиталізували до міської лікарні. Інспектор також звернувся до медичного закладу", - додала вона.

Зі слів Ольги Бузулук, на місці події працює слідчо-оперативна група, про подію також повідомили управління внутрішньої безпеки та прокуратуру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гуляв з псом і тесаком?навіщо ніж???-невже щоб какашки псячі закопувати?чи привичка з гражданами осталось?
Відповісти
А скажіть ви ніж бачили що кажете тесак? От аби попи****ти. Правильно зробив. Він зробив зауваження і у відповідь на нього напали. Нема різниці поліцейський чи ні а на такі зауваження якщо вони справедливі а Єврошоп це громадське місце і пити иам точно не можна а значить справедливо зробив зауваження то треба відреагувати адекватно а те що є бикі оскотенілі ну таких як бачимо доля знаходить от поваляється з діркою у боці гляди і клепки стануть на місце.
Відповісти
Теж маю при собі маленький розкладний ножик іноді стає в пригоді. От і йому пригодився для самозахисту. Правда ліпше б шокер з собою мав, але певне ніж вдалось швидше дістати. А скільки новин де на поліцейських нападали не при виконанні і ті потім в реанімації каліки. Самозахист він і в Африці самозахист. Певне і я про ніж подумала б коли відчула загрозу життю.
Відповісти
Я на боці поліціянта!!!! Хулігани, злочинці дуже вже вольготно себе почувають! А поліціі треба всіма засобами підтримати свого співробітника!
Відповісти
Тобто якби проста людина захищаючись від гопників когось порізала ножем то вже б була арештована за нанесення тілесних і носіння холодної зброї. А поліція значить привілейована каста?
p.s. Давно у нас райвідділи палили?
Відповісти
Правильно зробив, другим наука. Якщо бухаєте, то хоч не вийобуйтесь!¡!!
Відповісти
До поліції мабудь був гопником, а прийоми рукопашного забув, застосував спец засіб _перо_
Відповісти
Якщо не помиляюся, в законі про поліцію сказано, що поліціянт на роботі 24 години на добу. Якщо є порушення закону ,- розпивання в громадських місцях, - то зобов'язаний зробити зауваження. Далі був самозахист. Добре, що відбився.
Відповісти
Да дожилися, що поліцейські застусовують не спецзасоби не прийоми рукопашного бою, а холодну зброю, тимбільше до пяничок . Що буде далі?
Відповісти
Коп - гопстоп, з ножем гуляє, великий психолог і майстер рукопашного бою, посадив хулігана на * перо *
Відповісти
Якшо все було саме так, як подано в матеріалі, то все правильно він зробив. Оці "реальні пацики" на всіх зупинках проблема всього міста, та і країни. Звісно, це крайні міри, треба профілактика - робота з молоддю та дітьми. Але це окрема і велика тема. З іншої сторони, не факт, що все було саме так, як подано у статті....
Відповісти
Зараз патрульного зроблять винним,100% посадять,а те шо всяка срань пє де попало то нічо
Відповісти
Все б нічого, але У КОПА БУВ ЗАГОТОВАНИЙ НОЖАКА!
Тобто він готувався до цієї події, може вже рік з ножем бігав, все шукав кого спровокувати на бійку щоб підрізати... Ні? А хай тепер доведе що не так! Бо виглядає це дуже не гарно: коп власним ножем ріже людей...
І чи дивною є поведінка трьох випивших людей? якесь дзявало лізе із нравоучєніями... одне якесь дзявало, логічно припустити що три мужики підшофе таке не могли проігнорити , особливо коли нравоучитель дуже настирний і все ніяк не звалить, лізе і лізе... вони якби були хитріші то б здогадались, що він може бути озброєний... і що просто їх провокує на бійку, щоб порізати.

Висновок: коп неадекватний. пішов і причепився до трьох дядьків, ув'яз в бійку і ПУСТИ В ДІЛО НІЖ! якби не той ніж його можна було б назвати ідеалістом, мрійником, що прагне краси досконалості і гармонії... а через ніж він потенційний убивця, який спричинив бійку і спробував вбити людину...
Відповісти
більше б таких "потенційних", може тоді і порядку на вулицях булоб більше. А так всі знають що копів зараз мало, то й роблять що хочуть. І якби то був не коп із ножиком, а скажімо, якиїсь хлопчина який гуляв із дитиною не далеко біля школи, то зараз сиділи б ми всі на своїх м'яких затишних диванах і писалиб, де ж то була поліція коли того хлопчину били якісь виродки до напівсмерті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні