Василь Вірастюк зіграє у фільмі про Святого Миколая

0
3
Василь Вірастюк зіграє у фільмі про Святого Миколая
Акторка Маша Єфросініна та силач Василь Вірастюк зіграють у художньому повнометражному фільмі "Груднева казка або Пригоди Святого Миколая" режисера Семена Горова.

Продюсером фільму є Марія Каель, автором сценарію – Антон Базелінський, - повідомляє Gazeta.ua.

"Нашим дітям давно потрібен українських супергерой. Наш Миколай – справжній прототип сучасного супергероя, який вміє твори дива, вселяти віру, надію та поєднувати серця", - розповідає Маша Єфросиніна.

За сюжетом вночі до невеличкого будинка в Карпатах вдирається грабіжник. Вдома немає нікого, окрім 8-річного хлопчика Артема та його сестри. Діти приймають злочинця за Святого Миколая, бо той вдягнутий у синій кожух. Щоб врятуватися, чоловік вирішує їм підіграти.

"Я граю злодія, але доброго. Для ролі мені знадобилося навчитися фокусів. Своїх дітей я ними не сильно здивував, але дорослі друзі не перестають усміхатися, коли їх показую", - зізнається Василь Вірастюк.

Прем'єра фільму "Груднева казка" відбудеться в кінці 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні