Чому у Луцьку поменшало патрульних

7
11
Чому у Луцьку поменшало патрульних
Заступник начальника луцьких патрульних Дмитро Хмарук спростував чутки, що у місті звільнилась половина копів.

Про це стало відомо під час прес-конференції у п'ятницю, 9 лютого, - пише ВолиньPost.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, під час сесії Волинської обласної ради начальник Головного управління Нацполіції у Волинській області Петро Шпига повідомив, що з луцької патрульної поліції звільнилось 50% особового складу.

"Спростовую абсолютно цю інформацію. Так, 19 грудня 2015 року у Луцьку прийняли присягу 165 патрульних. Нині 117 із них досі працює у поліції. Відтак, покинули службу 29% особового складу, які звільнилися за власним бажанням", - наголошує Дмитро Хмарук.

А також додає: сюди входять 6 чи 7 осіб, які звільнилися уході проведення щодо них службового розслідування. Тож загалом, лави патрульної поліції покинули 48 осіб. 11 з них перевелося у інші підрозділи поліції, 37 відповідно звільнилися за власним бажанням.

Водночас в середньому 5 екіпажів патрулює місто кожної зміни.

"Сьогодні ж, наприклад, 6 екіпажів у нас несе службу виключно у місті Луцьк", - додав поліцейський.

Щоправда раніше виїжджало 12 екіпажів, однак зараз є 124 вакантні посади.

Відтак, в управлінні панують доукомплектувати їх з нового набору, який наразі проходить навчання в Сокиричах. Тоді навантаження на кожного патрульного зменшиться.

Окрім того, 19 грудня 2014 року 46 нових працівників склали присягу. Ще 68 осіб випустяться протягом лютого–квітня 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якшо є 117 працюючих і 124 вакансії, то хіба це не 50%?? каже неправда шо половина звільнилась, але з 12 екіпажів іздить тільки 5. Вони нас за дурнів мають чи шо???
Відповісти
Зніміть обмеження 35 років. Якщо людина здає вступний тест, то можна хоч 50літнього брати. У поліції можуть і паперову роботу робити.
Відповісти
Вміють добре руки ломати
Відповісти
Недаром в Луцьку зросла злочинність. Скоро страшно буде вийти на вулицю. Підлітки лазять по зовнішніх драбина на багатоповерхівках, стукають у вікна, на вулиці виривають сумки. Одним словом - Європа.
Відповісти
Понабирали будь кого, а зараз відсіваються.
Відповісти
Всі кинулись в поліцію через хорошу зарплату, але побачили, що не так все просто. Багато бидла розвелося, великий ризик, страх за своє життя. Це при природно.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-derzhsluzhbovciv-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-dlya-ukra%d1%97ni-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/kitajskij-sxidnij-goroskop-na-2017-rik-dlya-vsix-znakiv-zodiaku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/novi-shtrafi-za-porushennya-pdr.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-travni-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні