--> П'ять гривень за маршрутку: у Луцьку відбудуться громадські слухання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'ять гривень за маршрутку: у Луцьку відбудуться громадські слухання

9
-1
П'ять гривень за маршрутку: у Луцьку відбудуться громадські слухання
У Луцьку в першому півріччі 2018 року відбудуться громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у громадському транспорті.

Про це йшлося у середу, 31 січня, під час сесії Луцькради.

Депутат Анна Мовяк нагадала, що нещодавно перевізники звернулися з проханням про підвищення вартості проїзду. Вона запитала, коли проводитимуть громадські слухання.

Директор департаменту економічної політики Олександр Озінович розповів, що розглядати питання планують у першому півріччі 2018 року. Нині опрацьовують подані перевізниками матеріали.

«Зараз ще додатково обстежується пасажиропотік. Буде підготовлений проект рішення міської ради і додатково буде повідомлено, коли точно відбудуться громадські обговорення», - сказав він.

Анна Мовяк наголосила, що люди нарікають на стан маршруток і запитала, чому їх не обстежують.

«На наступному засіданні виконавчого комітету начальник управління транспорту має про це відзвітуватися», - відповів Озінович.

Нагадаємо, що 11 січня перший заступник міського голови Григорій Недопад заявив, що перевізники просять підняти ціну за проїзд.

«Всі перевізники маршрутні - це і «Луцьке АТП 10701», це і «Санрайз», по інших перевізниках, які працюють від ЛПЕ, дають свої обрахунки. На 10-те число (січня, - Ред.) вони мали дати свої обрахунки для департаменту економічної політики, ми мали дослідити і, зрештою, тільки після того приймати якесь рішення. Але це обов’язково буде і громадське обговорення, і регуляторна процедура, круглий стіл», - зауважив тоді Недопад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Долар до низу йде! Яке підвищення, яке обговорення???!!! Пальне через трохи часу теж опуститься ціна - не нагнітайте і не йдіть на поводу тих перевізників які під шумок хочуть збагатитись!!!
Відповісти
Будемо ходити пішки, тоді й те втратять, що мали
Відповісти
вже ходили пішки як по 4 стало)) так і по 5 і по 10 будем "ходити пішки" ахаха
Відповісти
А покращити надання своїх послуг не бажають перевізники? Возять людей на коритах, які на ходу розвалюються, палять цигарки в салоні, що нема чим дихати, хамство водіїв зашкалює, розмови по телефону під час кермування, недотримання графіків перевезень перевізниками, підсумовуючи це все, ваптість потрібно знизити, а не підвищити!!!!
Відповісти
Спочатку приведіть в маршрутки в належний вигляд, а тоді й поговоримо.
Відповісти
Спочатку приведіть в маршрутки в належний вигляд, а тоді й поговоримо.
Відповісти
А як цікаво підприємства подають свої данні? На підставі чого це вони роблять?... , на підстві рулонних білетиків, які припадають пилом у водія? Питання квитка в маршрутках у місті Луцьк ВІДСУТНЄ ВПРИНЦИПІ!!! Хто, коли останній раз отримував його чи хоча б просив про його видачу у водія?
Коли людина не бере квиток значить вона не користувалась послугами маршрутки, значить перевізник каже шо маршрутка збиткова і не вигідна ціна на перевезення - підвищуйте ціни!! . Водій в кінці дня відмотав, УМОВНО, 100 білетиків викинув їх у сміття, а реально проїхало 1000 пасажирів. От вам і підвищення ціни.....
Відповісти
Давайте будемо справедливі. а чому немае страйку за підняття продуктів .то ходіть пішки.
Відповісти
Створіть електронний облік пасажирів - тоді все стане на свої місця. Не треба буде ніякого підняття.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні