Чи з’явиться огорожа вздовж «колій смерті» у Луцьку

3
-2
Чи з’явиться огорожа вздовж «колій смерті» у Луцьку
У Луцьку замовили проектно-кошторисну документацію на облаштування огорожі вздовж залізничних колій на вулиці Ківерцівській.

Нагадаємо, рік тому Ігор Поліщук, будучи на посаді в. о. міського голови Луцька, обіцяв встановити на цьому місці кілька десятків метрів огорожі. З міського бюджету мали б виділити 50 тисяч гривень. Зі слів Поліщука, паркан міг з’явитися ще в липні 2017-року.

Депутат міської ради Юрій Безпятко запевняє, що у мерії зробили все для того, аби люди не ходили по коліях: у жовтні 2016 року відновили сполучення громадського транспорту на Ківерцівській, планують пустити автобуси по вулиці Андрія Марцинюка, облаштували східці на мосту між вулицями Ківерцівська і Наливайка, встановили попереджувальні знаки.

«При бажанні, люди можуть і транспортом дістатися до Луцька, не переходячи колії. А якщо потрібно, то пішки піти по мосту. Нині вже замовили проектно-кошторисну документацію на встановлення паркану. Єдине питання – за які гроші будуть його встановлювати: повністю з бюджету чи за співфінансуванням із залізницею», - розповів він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку потяг на смерть збив хлопця, який йшов у навушниках

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась також підтвердив, що нині розробляють проект паркану.

«Якщо встигнуть порахувати кошторис, то на лютневій сесії будемо просити кошти на встановлення огорожі. Як на мене, це коштуватиме не менше 300 тисяч гривень», - зазначив Крась.

(На фото: під час наради чиновників міста і залізничників біля "колії смерті" у Луцьку. Червень 2017 року)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там ще гаражів набудували біля самої колії. Хто дозволив таке порушення зробити7 Гаражі 2-х поверхові , постійно біля тої колії ходять люди і їздять машини.
Відповісти
Якраз біля гаражів в районі ж/д вокзалу в вибиті дірки в заборі кудою лазять люди.нам хіба що електричний струм підвести. І вже після чиєїсь смерті може перестали б лазити. А поруч міст, по якому можна пройти. Як видно не цікаво... Ми просто бидло, яке не хоче думати логічно
Відповісти
Це так важливо знайти співфінансування? Та хоч лям виділіть та зробіть там захист від дурня, метрів три висотою та сто довжиною. Плюс колючкою зверху.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні