Від імені волинського судді вимагали гроші: СБУ шукає винного

1
-10
Від імені волинського судді вимагали гроші: СБУ шукає винного
Голова Апеляційного суду Волинської області проінформовував Управління Служби безпеки України у Волинській області щодо випадку коли "помічник" волинського судді вимагав гроші за позитивне вирішення справи.

Про це йдеться на сайті Апеляційного суду Волинської області.

Апеляційний суд Волинської області просить учасників судових процесів та громадян, яким надійшли такі дзвінки і будь-які інші випадки незаконних дій шахраїв, відразу повідомляти правоохоронні органи для відповідного реагування.

Нагадаємо, що начальник транспортного цеху державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» Дмитра Курана, справу якого розглядають в Апеляційному суді Волинської області, повідомив, що невідомі вимагали з нього чималу суму за позитивне вирішення справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напишу про випадок, який стався місяць назад.
У мого чоловіка є рідний брат по батьковій лінії. Звязок підтримують, спілкуються не часто. До нього позвонили, взяла жінка телефон, сказали що мій чоловік збив людину, яку забрали в лікарню. Його як би забрала міліція, та щоб відпустити, потрібно заплатити жертві на лікування щоб та не писала заяву . Люди старші, вже пенсіонери, віддали гроші шахраю, який приїхав на таксі. Більше того, приїхали і другий раз. В сумі видурили 15 тис. грн. Знали де шукати, їх діти в Італії на заробітках. Будьте обачні , перекажіть інфу дітям та старшим людям. Як то кажуть, кінці у воду ((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні