Учасниця АТО з Луцька у день народження заблукала в горах

5
-4
Учасниця АТО з Луцька у день народження заблукала в горах
"Глюк" навігатора, знайомство з рятувальниками і вимушений спуск: лучанка Майя Москвич розповіла, як на день народження заблукала у горах.

"В мене вчора був день народження, а я навіть пост ніякий не написала що вже 28 і т.д. І взагалі два дні була поза зоною досяжності. То не спроста. Пробувала підкорити Піп-Іван зимовий. Але як каже одна моя подруга "щось пішло не так", - написала вона на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Не встигли вийти з хати як телефон перетворився на ліхтарик з фотоапаратом, повільний стоп, марсіанська дорога до Шибеного, дрейф смерековим лісом в снігу по самий наплічник, вибрики навігатора, не дохід в один кілометр до вершини, знайомство з хлопцями-рятувальниками з Чорногори, вимушений спуск і незапланована ночівля в колибі серед лісу", - розповідає вона про свої "карпатські" пригоди.

За словами Москвич, лише наступного дня їй з друзями вдалось піднятись до обсерваторії. Щоправда, через погану видимість складно було щось роздивитись. Хлопці, що там чергують лише на телефоні показали фото, як буває гарно.

"Кілька годин тому спустились в «базовий табір». Хоч все пройшло геть не так як планувалось, зате тепер я маю досвід провальних мандрівок, а це дуже цінний досвід", - підсумовує мандрівниця.

Нагадаємо, 30 грудня повідомлялось, що у Карпатах на горі Піп-Іван заблукали група туристів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Учасниця АТО... о-то вже героїню зробилі...
Відповісти
Дурне воно і в Карпатах дурне.
Відповісти
Під кимось заснула, _тіпа заблукала
Відповісти
Це ж скіко випити треба, щоб .....
Відповісти
Пацани, хто її там палощє, без гандона ні ні-тріпаком наградила
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні