Лучанин Андрій Осіпов став головою правління Одеської кіностудії

2
6
Лучанин Андрій Осіпов став головою правління Одеської кіностудії
Юриста з Луцька, колишнього депутата Луцької міської ради Андрія Осіпова призначили головою правління Одеської кіностудії.

Таке рішення ухвалили акціонери товариства у п’ятницю, 8 грудня.

Зауважимо, з січня 2017 року Андрій Осіпов виконував обов’язки керівника кіностудії, тепер же він підписав контракт на п’ять років.

«Будь-який хороший адвокат – це передусім управлінець. З одного боку здається, що це самостійна професія, але з іншого – адвокат часто працює з багатьма невідомими, це робота творча і цікава. Мені давно хотілось спробувати себе в менеджменті і довести, що юристи – це не лише обслуговуючий персонал на підприємстві, а й гарні управлінці, топ-менеджмент», - прокоментував своє призначення Андрій Осіпов для Волинь24.

Також він розповів, як потрапив на «Одеську кіностудію». За словами адвоката, починаючи з 2015 року протягом півтора року він керував київською юридичною компанією. Одним з клієнтів якраз була «Одеська кіностудія».

«Для ефективного захисту інтересів акціонерів потрібно було розібратись із складними угодами, вирішити кадрові питання, питання, пов’язані із захистом прав інтелектуальної власності на кінострічки і торгові марки. Відтак наглядовою радою було прийнято рішення, що на короткий проміжок часу потрібно призначити керівником людину, яка знається на правовій стороні справи. Це була пропозиція від приватного акціонера», - зауважив Андрій Осіпов.

Наразі 50% +1 акцій «Одеської кіностудії» володіє держава, рештою – приватний акціонер. Це зокрема підприємство «Нова кіностудія». Однак, хто саме стоїть за юридичною назвою Андрій Осіпов називати відмовився.

«Збереження професійної таємниці – річ важлива і стратегічна», - пояснив він.

Зауважимо, за інформацією видання «Таймер» майже рік тому «Одеська кіностудія» перейшла під контроль команди Ігоря Коломойського.

Юрист з Луцька також розповів, що за рік роботи на посаді в.о. голови правління кіностудії йому вдалось привести до ладу організаційну структуру підприємства, розірвати низку невигідних угод, отримати свідоцтва на торгові марки, розпочати зйомки трьох власних фільмів, а також взяти участь у виготовленні двох частин фільму «Червоний».

Наразі у планах – відзначення 80-річчя від Дня народження Володимира Висоцького, чия акторська робота пов’язана саме з «Одеською кіностудією».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце чмо болотяне, хай подякує долі, що виїхав з Луцька без вил у ж@пі чи в горлянці...
Відповісти
Во-во - рейдер ср@ний. Живе, сук@, біля моря, підлизує коломойському - івсе в шоколаді. В Луцьк краще хай не навідується
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні