Лучанина Андрія Осіпова призначили директором Одеської кіностудії

0
1
Лучанина Андрія Осіпова призначили директором Одеської кіностудії
Екс-депутат Луцької міської ради та юрист Андрій Осіпов відтепер виконує обов’язки голови правління «Одеської кіностудії».

Попередній директор кіностудії Андрій Звєрєв, який керував нею з 2012 року, подав у відставку, - повідомляє Укрінформ.

У коментарі «Волинь24» Андрій Осіпов підтвердив інформацію про призначення, однак відмовився розповідати детальніше, мовляв потрібно завершити усі справи на попередньому місці роботи.

Зауважимо, останні півтора року юрист працював у Києві, нині ж він перебуває в Одесі, однак запевняє – назавжди залишиться лучанином.

"У керівництві Одеської кіностудії відбулися зміни. Андрій Звєрєв, який керував підприємством, 10 січня передав свої повноваження виконувачу обов'язків голови правління ПрАТ "Одеська кіностудія" Андрію Осіпову", - зазначила прес-секретар кіностудії Ольга Щербакова у коментарі Укрінформу.

За її словами, Звєрєв написав заяву за власним бажанням.

У 2016 році Одеська кіностудія спільно з державою і київським продюсерським центром «Інсайт-Медіа» зняла три повнометражні фільми: "Червоний", "Зрадник" (робоча назва "Операція Марконі") і "Таразі" (про Тараса Шевченка). У цих фільмів вже закінчені знімальні періоди, всі стрічки знаходяться в стані постпродакшна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні