Закрили дірку в голові: бійцеві з Волині провели складну операцію

1
12
Закрили дірку в голові: бійцеві з Волині провели складну операцію
На зібрані волинянами кошти бійцеві АТО з селища Олика Ківерцівського району провели складну операцію і закрили пластиною дірку в голові.

Про це повідомив лучанин Олексій Кушнєр у соцмережі: "Гарні новини! Бійцеві Віталію Прокопенку зробили операцію. Для нього усім світом збирали на пластину, щоб закрити дірку в голові від тяжкої травми. Сьогодні забрав їх з обласної лікарні і завіз додому в Олику".

Віталій почуває себе добре. Ліпше краще розуміє мову та говорить. А ще півтори року тому півтіла у нього було паралізовано.

"Ці покращення завдяки Вам, тим хто допомагав, хто гривнею, хто добрим словом чи молитвою... Далі на хлопця чекає реабілітація.
Дякуємо усім... Ви найкращі!!!" - пише Кушнєр.



Нагадамо, Віталій Прокопенко - молодший сержант артилерійської батареї 4 гаубичного артилерійського дивізіону. Був призваний під час мобілізації на особливий період та служив з 28 січня 2015 року по 31 березня 2016 року. Отримав черепно-мозкову травму в 2016 році, лежав у реанімації 2 місяці, був паралізований. Після численних операцій та реабілітацій, боєць тимчасово був прикутий до інвалідного візка, у нього порушене мовлення, погана пам’ять та дірка в голові.

Гроші на операцію були зібрані завдяки волонтерам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Усім світом збирали на пластину це,як? За пластину ж заплатила агрофірма з Олики а не волонтери гроші назбирали на неї.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні