--> Бійцю АТО з Волині зроблять операцію, щоб «закрити» дірку в голові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бійцю АТО з Волині зроблять операцію, щоб «закрити» дірку в голові

2
-1
Бійцю АТО з Волині зроблять операцію, щоб «закрити» дірку в голові
Бійцю АТО з селища Олика, зібрали кошти для проведення складної операції. Чоловіку мають "закрити" місце в голові, де немає кістки.

Про це написала волонтерка Ольга Валянік на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Дякую усім хто долучився до збору коштів для Віталія Прокопенка. Скоро операція, тримайте кулаки, моліться та переживайте! Після операції на нього чекає важкий шлях лікування та реаблітації", - йдеться у дописі.

Віталій Прокопенко - молодший сержант артилерійської батареї 4 гаубичного артилерійського дивізіону. Був призваний під час мобілізації на особливий період та служив з 28 січня 2015 року по 31 березня 2016 року, - повідомляв раніше ВолиньPost.

Віталій отримав черепно-мозкову травму в 2016 році, лежав у реанімації 2 місяці, був паралізований. Після численних операцій та реабілітацій, боєць тимчасово був прикутий до інвалідного візка, у нього порушене мовлення, погана пам’ять та дірка в голові.

Нині він освоює заново своє тіло та намагається ходити. Для функціонування його організму «дірку» в голові необхідно «закрити», адже там немає кістки. Тому лікарі рекомендують прикрити її пластиною.

Чоловіку необхідна купити набір імплантатів для остеосинтезу, який вартує 11 635 гривень. Окрім цього бійцю необхідні кошти на реабілітацію, ліки та препарати.

Батько військового Прокопенко Юрій часто просить завезти сина в лікарню і назад, нарубати дров, зробити пандус чи утеплити хату. Мама Віталія давно померла, а батько пенсіонер сам виходжує сина.

Завдяки волонтерам кошти на операцію уже зібрали, проте бійця чекає довгий період реабілітації.

Для охочих допомогти:
Картка ПриватБанку 5168 7420 1244 9595 Прокопенко Юрій (батько бійця)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже не можна назвати цю операцію, а не так принизливо
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-derzhsluzhbovciv-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/kalendar-profesijnix-svyat-na-2017-rik-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/trafareti-2018-na-novij-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/koli-bude-blagovishhennya-presvyato%d1%97-bogorodici-v-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні