Волинянина обрали до Верховного Суду

5
8
Волинянина обрали до Верховного Суду
Волинянин Віктор Остапук склав присягу до Верховного Суду України.

Президент Петро Порошенко призначив 113 суддів Верховного Суду України, серед яких і волинянин Віктор Остапук. Про це пише Волинська Правда з посиланням на 112 канал.

11 листопада у Кловському палаці в Києві відбулася церемонія прийняття присяги суддів Верховного Суду України. Порошенко виступив з урочистою промовою та зауважив, що суд був сформований на основі відкритого конкурсу.

«Такого по-справжньому незалежного суду не було ще ніколи», – запевнив Президент.

Згідно з указом Президента України про «Призначення суддів Верховного Суду» суддею Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду став волинянин Віктор Остапук.

Довідково:

Віктор Іванович Остапук – заступник голови Апеляційного суду РІвненської області. Віктор Остапук народився в селі Бузаки Камінь-Каширського району, отримав вищу юридичну освіту. У 1990 році закінчив Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е.Дзержинського.

Згідно з Указом Президента від 21.12.1992 року призначений на посаду судді Луцького міського народного суду Волинської області, у 1994-2004 роках — заступник голови Луцького міського суду. У грудні 2002 року Верховною Радою України обраний на посаду судді безстроково.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякувати Богу, вистачає кебети не прославляти в облпресі "асів суддівської думки" на кшалт Олексюка Я.М., котрий успішно осідлав телефонне право. Ця висунута колективом заводу культпобутвиробів гнида далеко відірвалась від людей...
Відповісти
Щиро рада, що такі судді як Віктор Іванович потрапляють в число фахівців оновлюваної судової системи і надіюсь, що їх число виражаеться не в одиницях. Успішної праці і здобутків на цій нелегкій ниві , боріться і поборете. На практиці відчула Вашу професійність і верховенство права держави, яку ви з гідністю уособлюєте, вірю , що і один у полі воїн, молилась і молитимусь за Вас .
Відповісти
Ех журналісти, а про Стрільчука Віктора Андрійовича, що забули!!!!!??????
Чемний, чесний, і скромний Професіонал!!!!!!!
Відповісти
Заступник голови апеляційного суду Волинської області - Стрільчук Віктор Андрійович теж призначений у ВС - на першій фото другий зліва
http://sud.ua/ru/news/sud-info/110782-sudi-novogo-verkhovnogo-suda-prinesli-prisyagu
Відповісти
Що, і тут цензура - Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих.
Невже слабо відразу публікувати коментарі.......???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні