Волинський лісник став почесним громадянином Маневиччини

1
0
Волинський лісник став почесним громадянином Маневиччини
Директора ДП "Манецвицький лісгосп" Володимира Радіона нагородили званням "Почесний громадянин Маневицького району".

Про це написав голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк у Фейсбуці.

«Депутати Маневицької районної ради таємним голосуванням присвоїли звання "Почесний громадянин Маневицького району" заслуженому лісівнику України директору ДП "Маневицький лісгосп" Володимиру Радіону.

Щиро вітаю Володимира Олександровича, який реально, своєю діяльністю на благо громади заслужив це звання!», – написав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир Радіон одним з перших керівників на Волині організував інституціональне середовище розвитку партнерських відносин між державою і бізнесом. В свідомої людини перемогла ідея домінування організуючої ролі держави в партнерстві з ним. Радіон розуміє доцільність і бачить головні напрямки своєї участі в розвитку лісового сектора. Головні функції цих напрямків – будівництво і утримання лісових доріг, відтворення, охорона і захист лісів, стимулювання бізнесу, підтримка місцевих бюджетів на соціальні потреби за рахунок лісової ренти, лісове планування. А ще - рентна оцінка лісових ресурсів, управління лісовим доходом, організація заготівлі, транспортування і переробки деревини, співфінансування лісових проектів, контроль. ДП «Маневицьке лісове господарство» - зразок раціонального і сталого ведення лісового господарства в Україні. Мій батько завжди мені нагадував в моїй ранній бурхливій молодості: «Вчись, синок, поки я живий». Інтерпретуючи батьківське побажання, скажу: лісівники Волині, вчіться в Радіона, поки він живий. А жити він буде довго-довго. Дай, Боже, йому здоров*я, наснаги на нові звершення і усяких гараздів на роботі і в сім*ї.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні