На Пустовіта можуть завести «кримінал», - Юлія Вусенко

6
-4
На Пустовіта можуть завести «кримінал», - Юлія Вусенко
Юлія Вусенко заявила, що на нинішнього в.о. мера Григорія Пустовіта можуть завести кримінальну справу.

Про це вона повідомила під стінами обласної прокуратури у четвер, 2 листопада.

Нагадаємо, депутати скликали сесію, щоб виконати рішення Львівського адміністративного апеляційного суду від 4 липня та 26 вересня цього року про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря.

Однак, обранці громади вирішили «схитрити». В одному проекті рішення вони передбачили поновлення Вусенко на посаді секретаря з 16 березня 2017 року (день її звільнення) та дострокове припинення повноважень, звільнення Вусенко з 2 листопада 2017 року.

Раніше Львівський апеляційний суд постановив, що поновити Юлію Вусенко на посаді секретаря повинна не сесія міської ради, а голова міської ради, або той, хто виконує його обов'язки, тобто Григорій Пустовіт.

Відтак, депутати вважають бездіяльність Пустовіта порушенням законодавства.

"Обласний прокурор нічого нового нам не повідомив. Рішення про звільнення незаконне, це доведено судом. Те рішення, яке зараз приймає сесія немає жодного відношення до мого поновлення. Бо є роз'яснення, відповідно до якого поновити мене може посадова особа. Тобто Григорій Пустовіт має підписати відповідне персональне розпорядження", - заявила Юлія Вусенко.

За її словами, сесія - це своєрідна ширма для того, щоб виправдати бездіяльність Луцькради і засідання ніяк не впливає на виконання рішення суду.

"За невиконання рішення суду передбачена кримінальна відповідальність. Тому, нам просто ще раз підтвердили готовність оголосити підозру Григорію Пустовіту", - зазначає Вусенко.

Також вона додала, що у п'ятницю Пустовіту вручили постанову і він сплатив штраф за невиконання рішення суду.

До того ж, у четвер, 2 листопада, до мерії прийдуть подивитися, чи видане розпорядження про поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцькради.

"Якщо його не буде, судовий виконавець подаватиме заяву на кримінал. Далі - справа за прокуратурою", - резюмувала Юлія Вусенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На хвіст солі мені насиплеш
Відповісти
Кадровий військовий під час війни в країні дозволяє собі творити беззаконня в стінах міської ради коли його місце на передовій. Мені здається для таких потрібно повернути смертну кару.
Відповісти
Пустоцвіт до останього буде триматись на посаді, щоб пенсія була високою.
Відповісти
Пустовіт, до останнього не буде допускати Садового і його команду до крісла, бо вони вже тут начворять! Він і зараз на пенсії буде себе не погано почувати, а до пенсії йому ще далеко! Так що не меліть дурниць!
Відповісти
Не парьтесь,палиця усьо проплатив
Відповісти
Мені немає чому паритись, бо це не моя гра! Моє життя не зміниться, хоть я більшу частину часу проводжу в Луцьку!
Да і мені цікаво, ви впевнено запевняєте, що Палиця все проплатив, тоді якого чорта цей весь цирк, якщо всі довольні бо получили кеш??! Бачу ви більш паритись на цей рахунок!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні