Собака, якого у Луцьку викинули з дев'ятого поверху, жив у під'їзді

10
-3
Собака, якого у Луцьку викинули з дев'ятого поверху, жив у під'їзді
Собака, якого викинули з вікна луцької багатоповерхівки, був дворовим та часто жив в під'їзді.

Про це пише "Перший".

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Дружби Народів на ганку житлового будинку знайшли тіло собаки.

У прес-службі патрульної поліції Луцька повідомили, що у вівторок, 24 жовтня близько 14 години екіпаж патрульних отримав виклик про те, що на бульварі Дружби Народів невідома особа викинула собаку з дев'ятого поверху житлового будинку.

Патрульні відразу прибули на місце події та виявили на козирку під'їзду №5 собаку середнього розміру, рудого кольору. Опісля правоохоронці опитали жителів цього будинку та встановили, що це був дворовий собака, який часто жив в під'їзді. До того ж, одна із опитаних надала письмове пояснення, в якому зазначила, що бачила, як собака вилетіла через розбите вікно, і відразу ж там бачила чоловіка невисокого росту.

«Після опитування свідків патрульні намагалися знайти людей, які б допомогли забрати собаку від під'їзду. Подзвонивши у КП «Ласка», нам відмовили в допомозі, оскільки «мертві собаки не входять до їхньої компетенції, та в них немає людини, яка б могла забрати собаку», – повідомляють у прес-службі.

«Після цього ми зателефонували в ЖКХ, де нас запевнили, що вони заберуть собаку, але через 3 години собака все ще лежав на тому ж місці. А працівники ЖКХ лише повторно зателефонували на лінію 102 для того, щоб поліція знову ж займалася цією собакою», – зауважують патрульні.

У підсумку, пояснення та рапорт від працівників патрульної поліції передали в Луцький ВП для подальшого з’ясування справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отож бо й воно..герої... передали в Луцький відділ поліції,скинули проблему, а там що є кому собак забирати...
Відповісти
В комунальників машинка поламалася,вони немають чим ііздити...
Відповісти
У комунальників 3 машини. 2 надала міська рада, а трeтю - Naturewatch.
Відповісти
Взагалі якби не Ласка Ви б про цю подію і не знали. Вони стали ініціаторами повідомлення про цю подію. Журналісти не брешіть, бо вас читати ніхто не буде. І так в Луцьку всі статті пишуться під замовлення. Невже у вас немає своєї думки і правди?????
Відповісти
Чудово, у нас Ласка утримується на податки просто щоб інформувати, чи в їхні обов'чзки входить трохи більше?.
Відповісти
Не люди, а скоти!
Відповісти
Це ви про кого? Уточніть.
Відповісти
Якби-то була нація, то б скинула того, хто скинув собку, услід...Ато самі, холопського звання тільки й здатні, що беззахисну тварину викинути...Кинуло б їх разом з родиною, на мінне поле...
Відповісти
І так живемо. Вирішуємо і Шукаємо тих хто розбереться з наслідками, а на проблеми закриваємо очі. Ніхто не шукає дибілченя яке вбило невине цуценя. А шукають дядьку з лопатою який би бідолаху поховав.
Відповісти
Хай би той дебіл вискочив сам.було б не жаль.Бідний пес!Вони ж бояться висоти.мабуть тягнув його.невже не найдуть?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні