«Я їхав на зелене світло», - один із учасників смертельної аварії у Харкові

4
6
«Я їхав на зелене світло», - один із учасників смертельної аварії у Харкові
Водій машини "Фольксваген Туарег" 49-річний Геннадій Дронов, який став учасником смертельної аварії в Харкові, вперше особисто поспілкувався з журналістами.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

"Я їхав на зелене світло 100%. У мене просто головні болі, я не можу зараз говорити. Трохи відлежуся, підлікуюся. Усі відповіді є у мого адвоката", – каже Геннадій Дронов.

Напередодні у поліції не виключили, що Дронов може зі свідка перетворитися на другого підозрюваного у справі. На місці трагедії правоохоронці вже провели перший слідчий експеримент. 

Нагадаємо, ввечері 18 жовтня у центрі Харкова сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці.

Раніше повідомлялось, що Олена Зайцева, яка на "Лексусі" влетіла у натовп людей в центрі Харкова, не визнає своєї провини у вбивстві людей. Адвокат підозрюваної винуватиці аварії Олени Зайцевої вважає винним у аварії водія "Туарега".

Київський районний суд Харкова обрав Зайцевій запобіжний захід –арешт на 60 діб (до 16 грудня 2017 року) без права внесення застави. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Харкові і Сумах поховали жертв жахливої аварії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай знімуть показ відеореєстратора і це запитання буде знято.
Відповісти
Згоден аа по відео з місьць аварії видно що він лихач. і стояв за межою стоп лінінії ірушив на жовтий колір. я не виправдовую водія лексуса вона винна сто відсотків але разом знею як учасник дтп повинен бути і водій таурега
Відповісти
Згідна з Вами. Не лише водій лексуса винна, водій таурега теж повинен бути притягнуй до кримінальної відповідальності.
Відповісти
Якби Лексус їхав в межах дозволених 60 км/год навіть при зіткнені з іншим авто таких наслідків не було б, невже ніхто не бачить що Лексус не їхав містом а летів, покарати потрібно кожного хто порушив закон і пдр, але винним в смертях людей вважаю в першу чергу водія Лексуса, в другу правоохоні органи, які після стількох протоколів на перевищення швидкості не приймають ніяких мір, доки не дійде до летальних наслідків. Водія вольксвагена можна притянути до відповідальності за порушення пдр, якщо це дійсно так, але аж ніяк не робити співучасником. Моя особиста думка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні