--> У Харкові і Сумах поховали жертв жахливої аварії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Харкові і Сумах поховали жертв жахливої аварії

0
2
У Харкові і Сумах поховали жертв жахливої аварії
У Харкові та Сумах попрощалися з трьома жертвами аварії, яку влаштувала 20-річна Олена Зайцева за кермом Lexus.

Її позашляховик влетів у натовп пішоходів на тротуарі у Харкові, внаслідок чого на місці загинули одразу п'ятеро людей, іще шестеро опинилися в лікарні, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

«Я не тримаю на неї зла. Я навіть про неї не думаю», - зізнається Людмила Фарбіс, котра сьогодні поховала доньку та онучку – Аллу та Настю Соколів.

«Вони от тільки підійшли, два кроки зробили, навіть не зупинилися – і одразу їх… Якби дві секунди назад, вони б лишилися живі», - припускає вона.

За тиждень Насті мало виповнитися 20 років, а в цю суботу вона, талановитий мовознавець, мала виступати в Києві на олімпіаді з японської мови. Їхати не хотіла – наче щось відчувала. «Але потім каже: не хочу підводити. Можливо, це доля», - каже подруга загиблої Анастасія Краснокутська.

Для родини Соколів ця втрата не перша – раніше в зоні АТО загинув цивільний чоловік 46-річної Алли – снайпер 93-ї бригади Володимир Янчук.

У Сумах тим часом поховали 27-річного Олександра Євтєєва. Він був єдиною дитиною в сім’ї.

«Мати он чорна, як тінь, її взагалі не видно, вона страшна ходить», - каже дядько загиблого Володимир Тимошенко.

Попрощатися з Олександром прийшли його сумські друзі та однокурсники. Він навчався в Харківському університеті, де зустрів свою майбутню дружину.

«Вони тільки недавно з’їздили в медовий місяць, тільки повернулися», - каже однокласниця Олександра Наталія Іваницька.

Він – успішний айтішник, вона – фахівець іноземної компанії, влітку тільки-но одружилися. Того дня обидвоє поверталися з роботи, домовилися зустрітися на світлофорі із сестрою. Олександр загинув на місці, дружина та її сестра вижили – вони в лікарні у тяжкому стані. Оксана вчора прийшла до тями, але про ДТП вона взагалі нічого не пам’ятає.

Рідні їй сказали, що вона впала зі східців, а про смерть чоловіка досі не розповіли – сказали, що Сашко в терміновому закордонному відрядженні. Для винуватця аварії родичі вимагають найсуворішого покарання.

«Цих уродів на дорогах… На кожному кроці оці сопляки на крутих машинах, пальці зігнули – кувалдою не розігнеш. Нікому діла нема до них», - обурюється дядько загиблого.

На місце трагедії харків’яни досі

У Харкові люди несуть квіти на місце кривавої аварії, а стан окремих травмованих – критичний
несуть квіти та свічки. І зізнаються, що після страшної аварії цим перехрестям узагалі бояться ходити.

Теги: дтп, харків
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні