«Таке враження, що це все було замовлено», - продавці Старого ринку про «Ревізор»

20
-69
«Таке враження, що це все було замовлено», - продавці Старого ринку про «Ревізор»
На думку продавців Центрального ринку, майбутній випуск програми куплений, а зйомки проведені для того, щоб в кінці-кінців все ж перенести ринок зі звичного місця.

Про це повідомляє Перший.

«Таке враження, що це все було замовлено. Бо ж хочуть знищити ринок. В сумермаркетх наводиться порядок – там чистять, миють. А нас не попереджали».

Жінки розповідають, що знімальна група влетіла на ринок без попередження. Без дозволу чіпали товари, зазирали під прилавки. Невдоволені продавці викликали поліцію. Проте зйомки не припинилися.

«Вони хотіли, щоб звичайна людина, яка приїхала продавати з села, мала з собою спеціальні холодильники. Але це ж не супермаркет… Навіть перевіряли трапи (ганчірки – ред.) на яких ми стоїмо», – продовжують розповідати жінки.



Нагадаємо, 4 жовтня у Луцьку "Ревізор" перевірив Старий ринок.

"100 відсотків "Ревізор" не рекомендує Центральний ринок міста Луцька", - такими словами ведуча Наталя Кудряшова завершила зйомки програми.

Знімальна група програми "Ревізор" погрожувала луцьким журналістам розбити телефони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-69

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тих п...ів з "Ревізора" потрібно в шию гнати. Хто вони такі? Нехай в себе на кухні ревізію проведуть, бо на вигляд справжні бомжі.
Відповісти
В шию гнати торгашів потрібно які антисанітарію розвели!
Відповісти
Дурню, яка антисанітарія? Ти хоть сам щось розумієш в базарній торгівлі?
Відповісти
Мають бути з хрестами на шиї по пуп та пінжаках відповідних з печатками на пальцях..мисля зрозуміла..для того ринку нічого дивного..скажіть навіщо закриватись та кудись бігти людині яка торгує з вітрини морозілкі курами курчаками...хто там з села?кому ви чешете..там місця викуплені по абаіментах через обспоживблатутняк..бабкі з села на тротуарі..
Відповісти
Торгаш, розказуй казки комусь іншому. Нам не потрібні ваші бактерії за Грубі гроші! І бардак розвели в історичному центрі
Відповісти
Как не прискорбно этот рынок в том виде какой он есть сейчас - существовать не может... Людям надо смириться и искать другие рынки...
Відповісти
ха-ха-ха! а хай би й так. Головне, що там справді бардак
Відповісти
трапи то не ганчірки...олухи
Відповісти
Ринок хороший там,і продукти кращі за маркетовські,потрібно навести порядок і зробити парковку велику.Для чого його переносити?
Відповісти
Зробити щоб доступ до прилавків та кількість їх в мясному та інших відділах була доступна для всіх..тоді буде і конкуренція і відповідна ціна ринкова.лди там прилавкі десятку років викуплені одними і тими ж людьми..реальні з сіл там доступу не мають.. Про санітарію нема що і обговорювати..пазурі,коси,носи все має бути чисте та зачихльонне..
Відповісти
Через рік будете отримувати від того хто претендує на ринок пачку рису і як послушні барани дякувати.А зараз кричіть що вам ринок непотрібний.

Відповісти
Ха-ха та на всіх ринках можна знайти антисанітарію,даже в европі,і не треба робити сенсацію
Відповісти
Старий ринок це бардак і ганьба міста Луцьк...

Відповісти
Сам ти ганьба міста Луцьк! Дурню, який бардак - антисанітарія? Ти хоть сам щось розумієш в базарній торгівлі? Та я той базар скільки живу - пам"ятаю і за мого життя він там був і має бути, а ось порядок підтримувати і реконструкцію зробити міська влада повинна!!!
Відповісти
ПОРЯДОК повинна підтримувати міська влада?????????????? ви це серйозно??????? А вдома у вас має прибирати ЖЕК?????????? До людей відносяться як до БИДЛА!!! І всі знають що умов для зберігання мяса , морепродуктів та т.д. там, та й на варшавці НЕМАЄ!!! Продають все що попало і як попало!!!! Якщо ви продавець з цього ринку, то скажіть чи приємно вам їсти те, що днями чи можливо й тижнями лежить на підлозі, на грязних поверхностях??? Чи запахи в мясному павільйоні лише свіжого м/яса????? Не треба "гнати бочку" на Ревізора, бо якби ми-люди були б людьми, а не сраними торгашами, то і порядок собі забезпечили, хочаби на своєму торговому місці, і холодильник знайшли б за що придбати!!!!!!!!!!! А так...: а для чого нам холодильник і чистота-все ж влада повинна зробити, а наше бидлоття і так все купить!!! А я ліпше собі лишню пару трусів куплю, а не холодильник....
Відповісти
знести ринок терміново краще хай народні умільці і художники свої ручні роботи продають Поляки знову почнуть їздити будем гендлювати
Відповісти
а ви бачили скільки на радянській продають сувенірів, щось я там не бачила черги ніколи!!!!а по базарі, особисто до мене, часто приходяться туристи, і купують речі, їм по базарах цікавіше ходити, бо магазинів у них самих хватає.
Відповісти
а базарники не могли загнати той "ревізор" в туалет, щоб посиділи там пів дня.
Відповісти
Базар був і біде , а РЕВІЗОРИ проплачені !!! Це приїхали з Києва щоб ПРОВІРИТИ Старий ринок ха_ ха не смішіть людей.Мужам- депутатам для повного щастя не хватає ще ринку - ласого кусочка от вони й заказали......
Відповісти
Порядок звичайно треба наводити, реконструкція потрібна. Адміністрація ринку бере гроші за місця і куда їх діває. Що розвели гадюшник це правда. Але це проблема адмвіністрації, а не продавців. Де податкова, чому не перевіряє сплату податків, і не хто не цікавиться куда ідуть гроші. по карманах. Продавці платять податки 2-3 рази на рік в конвертах перед великими святами. це проводиться організовано адміністрацією. Ось так і бізнесують. А земля Палиці потрібна в центрі міста. Це ясно дурню. Якщо базарники не здадуться, ВІН спалить базар як спалив УНІВЕРМАГ. Це ясно. Все куплено і по замовленю. Що за країна. Все під замовлення, все продажне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні