Як у Луцьку «Ревізор» перевіряв Старий ринок

18
5
Як у Луцьку «Ревізор» перевіряв Старий ринок
У Луцьку "Ревізор" перевірив Старий ринок.

Так, журналісти програми "Ревізор" на Новому каналі приїхали до Луцька у вівторок, 3 жовтня, щоб проінспектувати кілька магазинів. А наступного дня завітали на Старий ринок.

Як повідомляли очевидці, продуктові ряди та молочний павільйон були наполовину зачинені. Бари і кафе закрились "з технічних причин".


Згодом, ведуча Наталія Кудряшова почала перевіряти курятину у м'ясному відділі. Проте продавців за прилавками не було.

Водночас, експерт "Ревізору" підкреслила жахливий бруд на прилавках та вітрині. Частина м'яса лежала просто посеред проходу, нічим не накрита.

Продавці ринку неодноразово заявляли, що програму приїхали знімати, щоб у підсумку ринок закрили, а також забороняли Новому каналу проводити зйомку.

Одна з продавчинь заявила, що ведуча просто почала "ритись" під прилавком, а не перевіряти продукти.

Водночас представники програми забороняли проводити зйомку журналістам місцевих ЗМІ та погрожували розбити телефон, якщо вони робитимуть світлини.

"В слєдующій раз розіб'ю", - кричав один з чоловіків.

До слова, на ринок приїхали також поліцейські та муніципали.

Насамкінець "Ревізор" перевірив вагу біля виходу з ринку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заказуха
Відповісти
Хочуть закрити Старий ринок, дуже вже ласий шматок землі під ним
Відповісти
спорим, зараз після цієї заказної клоунади почнуть "прянощеподібні" кричати що ринок потрібно закривати спираючиь на ці заказні сюжетики.
Відповісти
Яка заказуха?!!!
Але ж Ви де*іли!!
Це по вашому бардак з антисанітарією заказали?!!!
Відповісти
Бачите до чого Споживспілка довела базар. Бардак одним словом.
Позбутись Споживспілки і передати в оренду нормальному підприємцю, який зробить порядок на базарі.
Відповісти
Чому РЕВІЗОРИ не поїдуть на передову і не провірять чим кормлять наших солдат?
Відповісти
Гидко було дивитися, як Ревізор потикав бабусі, за те, що молоко і яблучка продає. а чому не спитав чого вона , згорблена і з чорними від роботи руками, продає їх. Не спитав, чи їла сама ті яблука. Влада винна. Довела людей. особливо пенсіонерів. що вимушені тягти торби на ринок. бо на ліки і хліб не вистачає. Так вони ще й злочинці. бо не вмирають. а продають. щоб вижити. сором!
Відповісти
Коли виходили з ринку, близько четвертої год.знімальна гр.саме роботу закінчила і пакувалась в буси. Так от. Хлопець - режисер. на наші запитання відповів:
- НАС ПРОПЛАТИЛИ! МИ Й ПРИЇХАЛИ! ЯКІ ПИТАННЯ! Хто проплатив всім давно відомо!
Відповісти
маша , пакуй свою будку та переїзджай на ДПЗ.
Відповісти
В яку будку
Відповісти
Гидко було дивитися, як перевіряють бабусь? Про яких ви бабусь говорите, про тих, які перепродають магазинні яйця в два рази дорожці і запевняють, що це домашні, так само про курятину, купить магазинну, та шляхом обману запевняє, що домашня, а береш то дитині, думаєш, що домашнє, що правду каже, от такі вони, БАБУСІ!!!!!
Відповісти
Скажіть кому це все потрібно????якщо я там купувала м'ясо 10 років там і купуватиму далі і ніякий Ревізор мені не заважає,і не змінить мою думку,це просто шоу,для людей ,які не мають чим зайнятися
Відповісти
А на мою думку вони не мали попереджати про свій приїзд. На ринку справді антисанітарія!! Вибачте хто цього не розуміє!!
Відповісти
що брудно то брудно і сморід стоіть
Відповісти
Сморід правильно зробили що перевірили ніхто не проти старого ринку проти корупції всередині повинна якась хоча структура наводити порядок продукти продаєте як не як!!!!
Відповісти
Знаю, що на Варшавському ринку така ж сама антисанітарія. У павільйоні горобці та мухи літають, тому люди на вулиці молочні продукти та овочі продають прямо під ногами у покупців і не залежно від пори року, то там корупцію ніхто не бачить. Раніше лабораторія повними стаканами продукти брала на аналіз у продавців, тепер навіть цього не робить, напевно не вигідно.
Відповісти
Сьогодні в обідню пору купувала курятину,а саме курячий гуляш,приїхала з ринку (старого)на роботу вирішила перевірити покупку,від смороду того гуляшу аж очі виїдає.Пощастило сьогодні моїм собакам з вишуканою вечерею!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні