Агресивний автохам засудив луцьких поліцейських

12
8
Агресивний автохам засудив луцьких поліцейських
Апеляційний суд Волинської області виніс своє рішення у справі Юрія Крищука проти поліції.

Суд виніс постанову щодо неправомірних дій правоохоронців, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Нагадаємо, у липні цього року луцькі правоохоронці "заламали" водія, який заважав їхній роботі, зокрема сказав, що поліцейські залишили автомобіль на перехресті та пред’являв інші звинувачення. Поліцейський вказав водієві та пасажирові, що вони не пристебнуті пасками безпеки та попросив показати посвідчення водія. Оскільки чоловік агресивно поводився, поліцейським довелось застосувати кайданки.

Юрій Крищук подав позов до суду на волинських поліцейських. Він стверджує, що патрульний Максим Капустинський заламував йому руки і бив, навіть коли Крищук не пручався. Слова чоловіка підтверджують свідки.

У першій інстанції суд покарав порушника штрафами, які Юрій Крищук оскаржував. Апеляційний суд постановив закрити адміністративне провадження у справі. Окрім того, він виніс окрему постанову щодо неправомірних дій правоохоронців.

У патрульній поліції коментувати резонансну справу відмовляються, мовляв, ще не отримали рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У фейсбуці зараз йде рекламна кампанія поліції Луцька, там запрошують на роботу. Ось ця новина є кращою "рекламою". Залишили весь склад старих крадіїв на високих постах, а на патрульних набрали хлопців за мізерну зарплату, та ще й з таким відношенням. Ніхто більше до вас працювати не піде, можете знову набирати бидло, яке буде "отжімать" телефону, та ганяти бомжів..ВСЯ РЕФОРМА!!
Відповісти
Досих пір не показали відео з боді камер! А може і не авто хам взагалі? Чоловік взагалі то захистився за жінку і її дитину яку вони витягли з автомобіля, а вони переключились на його. Витягнули,заламали та зробили ще винним. А цих копів треба реально звільнити і провести психіатричну комісію їм незавадило!
Відповісти
А може поліцаї "Мєнтохами"?
Відповісти
Водії зараз з цими поліцаями рослабились подивіться що зараз робиться у Луцьку це жах і нетільки у нас по цілій Україні. Мені страшно їздити у маленькому Луцьку 11 аврій за день. Безкарність породжує правопорушення. А бляхі хто їздить. Всьо дістало іду в поліцію наводити порядок
Відповісти
А якщо не зможеш навести порядок? А якщо дадуть хабар, система затягне... Тоді що?
Відповісти
Пропоную самотужки наказувати автоандонів! Я особисто вже трьом любителям ставити авто на ніч у дворах на тротуарах цвяхом боки подряпав.
Відповісти
Дряпальний месник цвяхами! Диви шоб тебе не подряпали!
Відповісти
Поцілуй мене у зад!
Відповісти
Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна. Побудь трохи вдома, за тобою вже виїхали.
Відповісти
А хто сказав що умисно? Авто стоїть на тротуарі, а я несу дошку з цвяхами...І ніякої статті 194.
Відповісти
Нехай ставить на визначене місце і ніхто його "точило" не зачепить.
Відповісти
Правильно зробив! Красава!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні